V.I.P. EGÉSZSÉG

V.I.P. EGÉSZSÉG 2018-08-06T21:34:10+00:00

LUCZAI GABRIELLA

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

Luczai Gabriella vagyok. Ha valaki gyógyulni szeretne vagy komolyan gondolja az egészség megőrzését, az nem annyit jelent, hogy bemegyek a boltba egy teáért. A terápia több mint egy tea. Nem mindenkinél ugyanazt jelenti az egészség és nem mindenkinél ugyanolyan életmód jelenti az egészséget. Nem vagyunk egyformák, a szervezetünk sem egyforma, a megoldás sem lehet ugyanaz. A természetgyógyászat módszerei nem egyeznek a konvencionális orvoslással, mások a kérdések és mások az eszközök, ezen ne lepődj meg! Betegség esetén nem helyettesítik, hanem kiegészítik az orvosi kezelést!!!

A terápia résztvevője Te magad vagy. A TE kezedben van a gyógyulás lehetősége, tenni neked kell érte és én segítek. Az eredményt illetően ne légy türelmetlen, ne várj azonnali hatást! Szentelj időt magadnak magadra!

Kapcsolat

V.I.P. Egészség

A különleges elbánásban részesítendő vendég egészsége

A természetgyógyászat lehetőséget nyújt arra, hogy megőrizzük egészségünket, meglévő problémánknál visszaállítsuk a természetes rendet.

Nem az idő múlását állítjuk meg és nem az örök élet elixírjét ígérem, hanem azt, hogy testünk örömmel vegye tudomásul, ez az élet rendje.

Tanácsadás és terápia. A terápia több, mint egy tanácsadás. A többszöri találkozás lehetőséget ad arra, hogy komplexen és hatékonyan tehessünk lépéseket a felborult egyensúly visszaállítására a fitoterápia és a kínai gyógyászatban használt tudás és eszközrendszer segítségével.

Érdekel

V.I.P. EGÉSZSÉG

Természetes megoldások

 • Hormonegyensúly tanácsadás/terápia
 • Fitoterápia (gyógynövényterápia)
 • Testakupresszúra kezelés:
  • kínai masszázs (ruhában történik a kezelés és nincs beszélgetés) vagy
  • gyógynövényszivar (moxa) és  köpölyharang használatával
  • Részleges testakupresszúra:
   • hát, váll, derék, csípő kezelése
   • HAS – emésztési, menstruációs, női nemi szervek problémái
   • Akupresszúrás arc-, fül- és fejmasszázs + fülgyertyakezelés:
Érdekel

V.I.P. Egészség

Program

NARANCSVIDÉK TERÁPIA:  30.000,- Ft/10 alkalom

CELLULIT a hölgyek réme
 • személyre szabott gyógynövény receptúra a méregtelenítő teához
 • fitoterápiás és életmód tanácsadás (a terápia teljes időszaka alatt)
 • méregtelenítő kezelés gyógynövényszivar (moxa) és  köpölyharang használatával, külön figyelmet szentelve a méregtelenítő szervekhez tartozó akupunktúrás pontok kezelésére
 • + 1 ajándék  –  a narancsvidék otthoni karbantartásához
Érdekel

V.I.P. EGÉSZSÉG

Program

LÉBÖJT KÚRA TÚRA : 15.000,- Ft

TISZTÍTÓ/MÉREGTELENÍTŐ PROGRAM
 • Személyre szabott gyógynövény receptúra a méregtelenítő teához
 • A program teljes időszaka alatt fitoterápiás és életmód tanácsadás a tisztításhoz/méregtelenítéshez
 • 1 alkalom méregtelenítő kezelés gyógynövényszivar (moxa) és köpölyharang használatával, külön figyelmet szentelve a kiválasztószervekhez tartozó akupunktúrás pontok kezelésére
 • 1 alkalom Akupresszúrás arc-, fül- és fejmasszázs + fülgyertyakezelés
 • + 1 ajándék az otthoni méregtelenítés elősegítésére

(A TÚRA szójáték! Nem megyünk sehova, az utat jelenti, magát a léböjtöt, amit végigcsinálsz az öt nap alatt.)

BŐVEBB INFORMÁCIÓK

Érdekel

DR. PETŐ GABRIELLA

ORVOS – TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

Dr. Pető Gabriella csecsemő- és gyermekgyógyász, házi gyermekorvosként dolgozik Tiszaújvárosban. Közösen üzemeltetjük Tiszaújvárosban a TEAharmónia Természetgyógyászati rendelőt. Saját szavai róla:

Már egyetemista koromban érdekelt a népi gyógyítás, a régi idők eszközei, a gyógynövények alkalmazása, de csak az utóbbi években tudtam megszerezni ezt a tudásanyagot- amelyet folyamatosan bővítek. Fitoterapeuta és fülakupunktúrás addiktológus képesítést szereztem, megismerkedtem a thai-masszázs fajtáival, thai babamasszázs-oktatóként a szülőknek adom át a tudásomat, valamint ismerkedem a kinezio-tape használatában rejlő lehetőségekkel.

Kompetenciáimat folyamatosan bővítem. A mindennapok során az orvosi munkámat nem tudom teljesen elkülöníteni a természetgyógyászattól, hiszen nem is lehet, a betegeim számára kiegészítő módszereket is szoktam javasolni, amennyiben igénylik. Azonban egyre inkább felmerült az igény a páciensek részéről is egy önálló, természetgyógyászati rendelés kialakítására, amit 2016. őszén tudtam elindítani, és ahol komplexen tudom alkalmazni az elsajátított módszereket.

Kapcsolat

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ RENDELŐ

A TERMÉSZETES GYÓGYÍTÁS

“Kockáztatni kell (…) Csak akkor érthetjük meg az élet csodáját, ha hagyjuk, hogy a váratlan megtörténjen. Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől…

A boldogság sokszor áldás – de általában meg kell harcolnunk érte. A mágikus pillanat segít, hogy megváltozzunk, és elinduljunk az álmaink után. Lehet, hogy  szenvedni fogunk, nehéz pillanatokat élünk át, és sok csalódás ér – de ennek egyszer vége lesz, és nem hagy gyógyíthatatlan sebeket. És amikor túl vagyunk  mindenen, emelt fővel tekinthetünk vissza.”

(Gabriel García Marquez: A Piedra folyó partján )

MEGNYITOTTUK TERMÉSZETGYÓGYÁSZ RENDELŐNKET. GYERE, LÉPJ BE!