LUCZAI GABRIELLA

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

Luczai Gabriella vagyok, természetgyógyász fitoterapeuta.

Ha valaki gyógyulni szeretne vagy komolyan gondolja az egészség megőrzését, az nem annyit jelent, hogy bemegyek a boltba egy teáért.

A terápia több, mint egy tea.

Nem mindenkinél ugyanazt jelenti az egészség és nem mindenkinél ugyanolyan életmód jelenti az egészséget. Nem vagyunk egyformák, a szervezetünk sem egyforma, a megoldás sem lehet ugyanaz. Egy betegség kialakulása sem mindenkinél ugyanúgy történt meg, hogy lehetne a gyógymódja ugyanaz? Ettől olyan szép és izgalmas az egész!

A természetgyógyászat módszerei nem egyeznek a konvencionális orvoslással, mások a kérdések és mások az eszközök.

A terápia résztvevője Te magad vagy. A TE kezedben van a gyógyulás lehetősége, tenni Neked kell érte és én segítek benne, hogy ezt meg is tudd tenni.

V.I.P. Egészség

különleges elbánásban részesítendő vendég 

A természetgyógyászat lehetőséget nyújt arra, hogy megőrizzük egészségünket. Az egészségmegőrzés nem azt jelenti, hogy soha nem leszünk betegek. Egy egészséges ember igenis megbetegszik, mert ezáltal erősödik az immunrendszere. A kérdés, hogy egy betegség mennyire lesz súlyos? Mennyire hamar tud a szervezet regenerálódni belőle? Saját döntés, hogy egy problémát, egy betegséget, hogy kezelünk? Elhanyagoljuk, Pató Pál urasan „Ej ráérünk arra még”, vagy mielőbb cselekszünk, mert az a fontos, hogy egészségesek legyünk és nem a betegséget szeretnénk kétségbeesetten kezelni? Elsődleges cél az egészség megőrzése, de tudom és Te is tudod, hogy vannak esetek, amikor Tőled függetlenül is kialakulhat a betegség. Meglévő problémánál igyekszünk visszaállítani a természetes rendet, de ez idő.

V.I.P. EGÉSZSÉGPROGRAM

Miért V.I.P.?

A szó jelentése – különleges elbánásban részesítendő vendég. Mivel a Te egészségedről van szó, magadnak Te vagy a legfontosabb, biztos vagyok benne, hogy különleges elbánásban szeretnéd részesíteni. Akár az egészséged őrzése a cél, akár a betegségek megelőzése vagy kezelése, Rólad van szó és olyan jó, hogy élsz! Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy és semmi rossz nincs benned! Mindannyiunknak vannak erősségei és gyengeségei. Ez tesz minket egyedülivé. Ezzel áll össze a Rólad kialakított kép, az egyensúly, a harmónia. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és életedet ennek megfelelően igazítsd! Ismerd fel a gyengeségeidet és vedd hasznát erősségeidnek! Eszerint élj! Segítek!

V.I.P. EGÉSZSÉG

Természetes megoldások

Nem az idő múlását állítjuk meg és nem az örök élet elixírjét ígérem, hanem azt, hogy örömmel vedd tudomásul, az idő múlása Neked dolgozik.

A terápia több, mint egy tanácsadás. A többszöri találkozás lehetőséget ad arra, hogy komplexen és hatékonyan tehessünk lépéseket a felborult egyensúly visszaállítására a fitoterápia és a kínai gyógyászatban használt tudás 5 elem- és eszközrendszere segítségével.

A LEGFONTOSABB

amire szükség van!

Mindenekelőtt Rád van szükség, Rád, aki elhatároztad teljes hittel és akarattal, hogy ezen az úton szeretnél menni. Természetes megoldásokkal szeretnél élni, szeretnéd megismerni magad, elfogadod, hogy a természet része vagy, szeretnél eszerint élni, meglévő problémádat természetes módon kezelni.

A VÁLTOZTATÁS

nem olyan egyszerű, igaz?

Az elhatározás megvan, az első alkalom a találkozásra megszületik, aztán jön az akarat, amihez nincs elég időd, erőd és motivációd, mert a természetes megoldások eltérnek eddigi életmódodtól és nagyon nehéz áldozatokat hozni, lemondani megszokott dolgaidról.
A megszokás egyfajta biztonságot jelentett és elengedni, újítani, másképp élni, nehezen megy. Szeretnél egészségtudatos életmódot élni, tudod, hogy ami eddig működött, az ma már nem működik. Érzed, hogy valami megváltozott, már nem olyan, mint régen, olvasol rengeteget az interneten, az éppen felmerülő problémádra megoldást keresel. Aztán összeborul a fejedben minden, a rendszer nem áll össze, semmi nem használ rendesen, ellentmondások és zagyvaságok kavarognak, majd feladod és maradsz a biztonságot jelentő megszokott életed mellett. Egy idő után megint előveszed, mert a problémád alvó állapotából újból felébred, az elhatározás újra megszületik, de a válladon a kisördög, aki az akaratodat kettétöri és minden kezdődik elölről.

MIÉRT OLYAN NEHÉZ

menni ezen az úton?

Sokszor az nehezíti a helyzetünket, hogy nem látjuk hol az útnak a vége és ezért számtalan kérdést teszünk fel. Főleg, ha valamilyen problémánk van, amit szeretnénk természetes módon megoldani. Mennyit kell menni? Mikor fogok eredményt látni? Mikor fog a testem reagálni? Mikor fog az életem részévé válni? Minden nap teát kell főznöm? Nekem kell megcsinálni? Üljek le? Énidő? Meddig?, … de hát a gyerek, a férjem. A munkahelyemen? Ott ezt nem tudom megtenni… Na jó, rendben, kezdjünk bele!… Meddig járjak hozzád?… Hogy nem tudod megmondani? …

Aztán eljössz egyszer, eljössz kétszer, és nem jössz többet….. Mert nem látod az út végét.

EGYSZERŰ MEGOLDÁS

hogy lásd az út végét

Összeállítottam egy 15 alkalmas VIP egészség-programot segítségül, hogy legyen valami, aminek van vége és tudd, hogy a 15 alkalom után valami meg fog változni. A gondolkodásod önmagadról, a hozzáállásod önmagadhoz, a tenni akarásod a saját egészséged érdekében és a javulás a problémádat illetően. Érteni fogod, hogy miként működik a természet benned. Miért vagy olyan, amilyen? Milyen eszközök vannak a kezedben, hogy egészséges légy, vagy miért alakult ki nálad a betegség? Ez a tenni akarás észrevétlenül beépül a mindennapjaidba, már nem lesz görcsös, hanem azt mondod, nahát, hogy ezt eddig miért nem így csináltam? Jé, tényleg, én így működök? Miért éreztem nehézkesnek változtatni, mikor ez annyira jó így?

A RENDSZERESSÉG

Optimizmusa

A 15 alkalom 1×1 óra találkozás hetente, azaz 15 hét alatt teljes képet kapsz magadról. Amikor egy programról van szó, nem érdemes az időt húzni. Veled is előfordulhatott már az, hogy belemerültél egy munkába és ha időről időre kirántottak belőle, akkor nehéz volt újra belekezdeni, belemerülni, sőt az is lehet, hogy egyáltalán nem folytattad. Persze az élet bármikor közbeszólhat, amihez igazodni kell, de ha van egy rendszeresség és látod, hogy mikor érsz a végére, akkor ez megadja azt a biztonságot a változáshoz, változtatáshoz, amit a megszokott életed jelentett egyszer a legelején.

HOGYAN SEGÍT

a V.I.P. Egészségprogram?

Annyi szép és jó termék van a piacon, keresel, kutatol, egyikről jót hallasz, a másikról rosszat, megveszed a más szerint jót, aztán nálad nem hozza a várt eredményt. Ugye ismerős helyzet? Ezért olyan programot állítottam Neked össze, ami Rólad szól! Nem a barátodról, barátnődről, nem a családból valakiről, hanem Rólad szól! A természet csodálatos és csodálatos, hogy Te is részese vagy! Ha megérted a természet működését és benne magadat, akkor a V.I.P. Egészségprogram élményterápia lesz, amiben aktívan részt veszel és elismered, hogy mindenki más, nem vagyunk egyformák, a problémák megoldása mindig személyreszabottan vezet eredményre.

V.I.P. EGÉSZSÉGPROGRAM

Nulladik nap

Az ismerkedés, a találkozás napja. Nagyon fontos, hogy ha az én segítségemet kéred a változtatáshoz, a gyógyuláshoz, akkor személyesen is megismerj és megszülessen a személyes véleményed rólam, hogy szimpatikus vagyok e számodra, vagy sem? Hiszem, hogy gyógyítani, az életed egészségéhez segítséget adni csak olyan segítő, gyógyító tud, akiben bízol, akiben hiszel és elfogadod tanácsait.
Nemcsak Neked, nekem is fontos, hogy megismerjelek, megismerjem a problémádat, a célodat, amiért tőlem kérsz segítséget. Ezért mindenképp szükség van az első találkozásra és ha úgy döntesz, akkor elindítjuk a 15 alkalmas V.I.P. Egészségprogramodat. A találkozás történhet online vagy élőben, ahogy kényelmesebb.

V.I.P. EGÉSZSÉGPROGRAM

Első alkalom

Az első igazán izgalmas nap, elindítjuk a programot. A tapasztalatom az, hogy szinte minden esetben vannak a pácienseknek laborvizsgálati lapjuk, amit szeretnének megmutatni és kíváncsian várják, hogy mit fogok mondani, mit olvasok ki a képletből, mit mondd a papír, milyen ember ő? Ezért ezt átnézzük, megbeszéljük, így kialakul egy jelenlegi kép önmagadról. Amitől igazán izgalmassá válik az első alkalom, az az, hogy közben teázunk, de nem akárhogy. Mivel a kínai gyógyászat elméletére épül az egészségprogram, így a teázás is a kínai kungfu teaszertartás szerint történik. Ez a szertartás egyfajta önismereti út, ami hozzásegít ahhoz, hogy minél pontosabb kép alakuljon ki arról, kik is vagyunk, leginkább ki vagy Te és miért vagy itt?

Online verzióban a teaszertartás önismereti útja nem létezik. A laborvizsgálati papírodat, ha van (nem szükséges, hogy legyen), e-mailben küldöd majd el. Rendben?

V.I.P. EGÉSZSÉGPROGRAM

10 alkalom

A további találkozásokat úgy építettem fel, hogy a kínai gyógyászat 5 elem tana szerint megnézzük, hogyan él a természet, Te hogyan illeszkedsz ebbe bele és mit kell tenned, ha hibás programot találunk? Bizonyára ismered már a keleti gyógyászatokat, hallottál már róluk és van fogalmad arról, hogy léteznek különböző elemek, mint a FA, TŰZ, FÖLD, FÉM, VÍZ – a kínai gyógyászat szerint. Több, mint ötezer éves tudás és tapasztalat, melyben én hasonlóságot vélek felfedezni a magyar népi gyógyászattal (mint később megtudtam, nem véletlenül), ezért áll hozzám közelebb ez a gyógyító rendszer, ezért hívom ezt segítségül.

Minden elemre 2 napot szánunk. Megnézzük, hogy az egyes elemekhez milyen szervek, szervrendszerek tartoznak, ezek hogyan működnek általában? Milyen a kapcsolatuk az évszakokkal? Milyen ezeknek az elemeknek az illata, a színe, a hangulata? Milyen összefüggésben van más szervekkel, hogyan erősíti vagy korlátozza azok működését? Hogyan működnek nálad? Ha konkrét megoldandó feladattal érkezel, milyen lehetőségek vannak az egészség helyreállítására?

Ez a 10 alkalom lehetőséget ad arra, hogy online legyünk kapcsolatban és ne kelljen személyesen eljönnöd. 

CSODÁS NAPOK

5 alkalom „gyakorlati foglalkozás”

A V.I.P. Egészségprogram négy napján csodálatos dolgokkal fogsz találkozni.
Ezeket a napokat elemenként iktatjuk be a terápiába:

  • FA elem két napja után megtapasztalod a teljes testakupresszúra élményét.
  • TŰZ elem két napja után megismerkedesz a teakészítés művészetével, az önismeret útja és a kínai kungfu teaszertartás kapcsolatával.
  • FÖLD elem két napja után benénzünk a fitoterápia műhelyébe, ahol teakészítő műhelytitkokat sajátíthatsz el.
  • FÉM elem két napja után elsajátítod a szappankészítés alapjait.
  • VÍZ elem két napja után megtapasztalod a fülgyertya használatát és megérted miért csökken a hatékonysága fejmasszázs nélkül.

A CSODÁS NAPOK nem véletlenszerűen vannak az elemekhez rendelve, mindennek meg lesz a maga jelentősége. Fókuszban leszel Te és az egészséged, ehhez igazítunk mindent.

Miért van erre szükség? Mert gyakorlat teszi a mestert, mondja a magyar. Amit csinálsz, azt megtanulod. Hiába fogsz sokmindent hallani, sokmindent el fogsz felejteni. De ha csinálsz valamit, energiát adsz neki, cselekszel, részese vagy egy tevékenységnek, használod a többi érzékszervedet, nemcsak a füledet, akkor megjegyzed és megérted. Ezektől a csodás napoktól lesz élmény számodra a terápia.

Van e megoldás arra, ha nem tudsz személyesen eljönni?
A mai világ ugyan rohan, de ez a rohanás azt a lehetőséget is megteremti, hogy nem kell eljönni személyesen a konzultációs napokra. A CSODÁS NAPOK gyakorlati óráit azonban nem tudjuk megoldani a személyes részvétel nélkül. De ez nem biztos, hogy baj! Kirándulj! Gyere el és láss csodát, ahol a dolgok nem hétköznapiak, hanem rendkívüliek!

V.I.P. EGÉSZSÉGPROGRAM

Mindezt mennyiért?

Ha minden alkalommal kifizetnéd az éppen aktuális összeget, amikor eljössz, akkor úgy állna össze a teljes kép, hogy

Konzultációk ára – 9.500,- Ft/alkalom (10×9.500,- Ft = 95.000,- Ft)
Teljes testakupresszúra/speciális fejmasszázs és fülgyertya-kezelés: 15.000,- Ft (2×7.500,- Ft)
3 workshop a Teakészítő Műhelyben: 45.000,- Ft (3×15.000,- Ft)

A 15 alkalom összesen: 155.000,- Ft

A V.I.P Egészségprogram ára: 125.000,- Ft

A megtakarításod:  30.000,- Ft

Részletfizetés nem lehetséges. Tudod miért? Mert, ha nem fizeted ki egyszerre a programot, akkor az ember hajlamos félbehagyni, útközben megállni. Ilyenek vagyunk. Közbejön valami és nem találsz megoldást a találkozásunkra, nem jössz el egyszer, aztán a következő alkalommal is összejön egy halaszthatatlan dolog és többet már felém se nézel. A program félúton megállt és nincs eredménye.

GABRIEL GARCÍA MARQUEZ

A Piedra folyó partján

„Kockáztatni kell (…) Csak akkor érthetjük meg az élet csodáját, ha hagyjuk, hogy a váratlan megtörténjen. Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől…

A boldogság sokszor áldás – de általában meg kell harcolnunk érte. A mágikus pillanat segít, hogy megváltozzunk, és elinduljunk az álmaink után. Lehet, hogy  szenvedni fogunk, nehéz pillanatokat élünk át, és sok csalódás ér – de ennek egyszer vége lesz, és nem hagy gyógyíthatatlan sebeket. És amikor túl vagyunk  mindenen, emelt fővel tekinthetünk vissza.”