V.I.P. EGÉSZSÉGPROGRAM

KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓD

A különleges elbánásban részesítendő vendég egészsége. Természetes megoldások, tanácsok az egészség megőrzésére és betegségek kezelésére a fitoterápia segítségével, azaz a gyógynövényekkel.

Mindössze 15 alkalom az egészségedért. 11 különleges és 4 csodás alkalom a rendszeresség optimizmusával. Ne húzd az időd, vágj bele!

TERMÉSZETES ÖNERŐFEJLESZTŐ

ÖNSEGÍTŐ IMMUNERŐSÍTŐ 

A Természetes önerőfejlesztő program az Életfestő Alapítvány V.I.P. egészségprogramja, magánembereknek, szervezeteknek, cégeknek, amely elsősorban az egészség megőrzésére helyezi a hangsúlyt az egészség fejlesztése érdekében. A néhány napos önsegítő immunerősítő program  során a résztvevők nemcsak azt tanulják meg, hogy önmaguk egészségéért miként tudnak felelősséget vállalni és egy kisebb betegség esetén milyen eszközökkel tudják öngyógyító mechanizmusukat aktiválni, hanem az egymás problémája iránti tolerancia kialakításán keresztül erősítheti a kollektíva, a család, a barátság összetartó erejét is.

Azok a szervezetek, amelyek számára fontos a munkavállalók motivációjának, kreativitásának fenntartása, tudásuk folyamatos fejlesztése, tisztában vannak vele, hogy ezt úgy érhetik el, ha az egészség fenntartását is támogatják.

Magánemberként is érdemes néhány napot velünk tölteni, mert a rohanó világ az egyént sem kíméli, legyél akár munkavállaló vagy vállalkozó, anyuka/apuka vagy gyermekét egyedül nevelő.

Részvételeddel az ÉLETFESTŐ Alapítvány munkáját támogatod!

ÉLETMÓD VÖLGYKATLAN

TANULHATÓ BOLDOGSÁG

Valami rendkívüli vár Rád, ami még nincs, de lehet, mert csak akkor válik valóra, ha akad valaki, aki megvalósítja.

Tanulható Boldogság!

Egy hely, ahol az orvos és természetgyógyász együtt segít megtalálni az egészséges élet módját.

TEAKÉSZÍTŐ MŰHELY

KÉZZEL KÉSZÜLT SZERETET

DIY QUINTESSENCE – a teakészítés művészete

ITT A HELYED! A gyógynövényekből nagyon sok mindent készíthetünk. Teát, szappant, krémet, kölnit, fürdősót, fűszersót…. Ma már egyre többen előtérbe helyezzük a saját készítésű termékeket, ajándékba meglepetéseket, mert a mai fogyasztói társadalomban nagy valószínűséggel mindenkinek van mindene.

Gyere, most készítsük el együtt azt a különleges teakeveréket, amit sehol nem lehet beszerezni, csak itt, mert Te készíted Itt és Most.

Itt kézzel készül a szeretet!

TISZTÍTÓ KÚRA TÚRA

NAGYTAKARÍTÁS A SZERVEZETBEN

Érezd jól magad a bőrödben! Ha egy évben kétszer (a két szélsőség utáni időszakot követően) beiktatjuk a tisztítókúrát, akkor betegségeket előzhetünk meg, aktiváljuk az immunrendszert, szépül a bőr, szépül a nő és a férfi is ! Lapos lesz a has! Könnyebbnek érezzük magunkat és pozitív gondolatok jutnak eszünkbe a Világ Szép észleléséről.