Előadások

Előadások 2017-10-23T19:56:13+00:00

ASZTROTEA

GYÓGYNÖVÉNYEKKEL A CSILLAGOK ÚTJÁN 

EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ TEÁK

ELŐADÁS ÉS WORKSHOP – Hippokratész kijelentette, hogy az orvos mit sem ér, ha nem ért az asztrológiához! De vajon miért? Egy olyan kor orvosa, amikor az asztrológia még nem a bulvársajtó olvasószerző bejegyzése volt, miért tett ilyen kijelentést?

Mivel mindannyian élünk minden csillagjegy idején, azaz minden évszakban évről évre létezünk, ezért az összefüggések felismerése, az egészség megőrzésének kulcsa, az életesszencia alkímiája mindenkiben ott van. Gyere tudd meg a titkot!

Csillagképek, betegségek, egészségmegőrző teák A FITOTERAPEUTA szemével.

Részvételi díj: 7.500,- Ft/fő

A díj tartalmazza:

– Titkok feltárása a csillagjegyekkel, az életesszencia alkímiája
– Megismered, elkészíted, hazaviszed mind a 12 csillagjegyhez tartozó gyógyteát.
– MESTERMŰ elkészítése: a TE teád, mely rólad szól és TE készíted – ezt is hazaviszed
– Szokatlan megközelítésben megismerkedsz a gyógyteákkal, hatásaikkal és elkészítési módjukkal.
– Megkapod az előadás lényegre törő kivonatát, melyet nem csak eltehetsz valahova, hanem mindig elő fogod venni, mert HOGY IS VAN EZ?
– Az együtt töltött idő alatt megkóstoljuk a Csillagképek élvezeti teáit és pogácsát eszünk.

TALÁLKOZZUNK!  2017. November 18. 14:00 – 17:00

HELICA STÚDIO holisztikus életmód és oktatási stúdió, BUDAPEST 1133, Mohács u. 8/A

JELENTKEZÉS és további kérdések megválaszolásáért hívj vagy írj!
06/70/333-7567
info@teaharmonia.hu

Várlak szeretettel! Találkozzunk BUDAPESTen!

Luczai Gabriella
természetgyógyász (akupresszőr, fitoterapeuta)
teaszakértő

Kapcsolat

TEACOACHING

Vállalatoknak, vállalati vezetőknek

Hogyan kerül a coaching szemlélet a teaasztalra?

A tea nem más, mint az emberekkel való foglalkozás, a magunkkal való foglalkozás.

A vállalati szervezeti kultúra kialakítása elsősorban a vezetőn múlik, így az ő hozzáállása és személyisége különösen hangsúlyos. Miként tud a teázás a vezető céljainak elérésében segíteni? A teázás művészete segíti a vállalati vezetőket, hogy az általuk végzett munkafolyamatok fázisain minél tudatosabban tudjanak végigmenni.

Bővebben

GYEREKEKNEK

ADDIG HÁRÍTSD EL A VESZÉLYT AMÍG NINCS JELEN!

EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG az, amikor az egészségünket hosszú távon befolyásoló döntéseket hozunk. A mai felnőtt ember egészségtudatosságának az az ára, hogy a jelenben le kell mondania valamiről egészsége érdekében. Ezért nagyon neheze teszi meg az első lépést.

A GYEREKEKNEK még esélyük van lemondások nélkül beépíteni a mindennapjaikba az egészségmegőrzéshez szükséges magatartást, melynek eredménye hosszútávon nem kizárólag a betegségek elkerülése, hanem az önbecsülés növekedése is, mely csírájában fogja a stressz tényezők kialakulását elfojtani, ami mint tudjuk a legtöbb betegség forrása.

Az előadás egy tanítási órát vesz igénybe (kb. 45 perc). A gyerekek ez idő alatt megismerkednek olyan alapvető fogalmakkal, melyek tudása az egészségük megőrzése érdekében elengedhetetlenek (immunrendszer, antioxidánsok, szabadgyökök). Játékos példán keresztül tanulják meg miként működik a szervezetük, hogyan tudják önvédő mechanizmusait aktiválni? Miért fontos a víz szerepe a szervezetben különösen gyermekkorban és miként kapcsolódik a tea az egészség megőrzéséhez. Hogyan veszi fel a harcot a vírusokkal, bacilusokkal, a káros környezeti hatásokkal? Megismerkednek a legalapvetőbb teákkal, melyeket egy egy betegség kialakulása kapcsán isznak. Az előadás interaktív formában történik, képekkel illusztrált, a teákkal kéz közelből ismerkedhetnek meg, beszélgetés, párbeszéd zajlik, így a gyerekek nemcsak hallgatói, hanem résztvevői is az előadásnak.

További információ és az előadás megrendelése:

Kapcsolat

A GYÓGYNÖVÉNYEK ISTENI ADOMÁNYA

AZ EMBERISÉG NAGY KINCSE

Azt a kort éljük, amikor a betegségekről szinte mindent tudunk, de az egészségről vajmi keveset. Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Miért fontos az egészséget megőrizni és nem a betegséget kezelni? Ma még azt gondolják sokan, hogy egészségesnek lenni természetes, majd ha betegek lesznek foglalkoznak vele. De jó-e akkor elkezdeni kutat fúrni, amikor már szomjasak vagyunk?

A gyógynövények isteni adományában az emberiség nagy kincsekhez jutott és elmondhatjuk százszorosan hogy a föld növényzetének, a fénynek, a levegőnek, a víznek gyógyerői is magukba rejtik sorsunkat élet és halál felett. (Varró A.)

EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG az, amikor az egészségünket hosszútávon befolyásoló döntéseket hozunk. A mai felnőtt ember egészségtudatosságának az az ára, hogy a jelenben le kell mondania valamiről egészsége érdekében. Ezért nagyon nehezen teszi meg az első lépést.

Legyen ez az első lépés!

Kapcsolat
A tea élvezésének lényege színének, illatának és zamatának méltánylásában rejlik, s készítésének alapelvei: finomság, szárazság és tisztaság. A csönd és nyugalom szükséges tehát ezeknek a tulajdonságoknak méltánylásához, mert arra csak az olyan ember képes, aki “hűvös fejjel nézi a forró világot”. (Lu Yu – Teáskönyvéből)

FITOTERÁPIA

GYÓGYNÖVÉNYEK

APITERÁPIA

AROMATERÁPIA

HKO

AKUPRESSZÚRA

FÜLGYERTYA

MOXA KEZELÉS

TEASZAKÉRTELEM

TEÁK

GYÓGYTEÁK

KÁVÉK

WORKSHOPOK

ELŐADÁSOK

WORKSHOPOK

TÁBOROK