A TEAKÉSZÍTŐ MŰHELYBEN mi is a tavaszra készülünk.

Ez a legszerelmesebb évszak. A természet hamarosan virágzik, éli szexualitását, pompázik.

Szeretünk mi is szeretni, bájitalt keverni. 🙂

Bár úgy tűnhet minden véletlen, de nálam semmi sem történik véletlen.

A teának most nem a gyógyhatása kerül előtérbe, hanem az élvezet értéke. Az élvezet mögött azonban mindig ott van gyógyító ereje.

Gyere, tarts velem! Állítsd össze Te is a legfinomabb, legelbűvölőbb teakeveréked!

A tea MŰALKOTÁS. A tea filozófiája a szépség burkolt ábrázolása, a filozófia mosolya. Egyet jelent a nyugalommal, az eleganciával, a tiszta szépséggel.

MESTERMŰ, mely rólunk szól, mivel mi magunk vagyunk a mestermű.

SZERELMES FITOTERÁPIA

IDŐPONT: 2020. március 20. péntek 17:00

HELYSZÍN: TEAharmónia Tiszaújváros, Szent István út 35.

ÁR: 6.000,- Ft

MIT VISZEL HAZA?  

3 x 50 g tea különböző különleges összeállításban, ahogy azt megálmodtad. Ez a mennyiség kb. 3 hónapra elegendő, ha minden nap csak egy bögrével iszol, de olyan finom lesz, hogy napjában többször is megkóstolod.

Miért három? Mert a három egy bűvös szám, maga a szó, a magyar szó pedig egyedülállóan fejezi ki az összhangot. Te egy lélek vagy, én egy lélek vagyok, együtt egy harmadik lélek, amiben egyek leszünk. Tehát Három, az “ország”, ahol a három egy lesz, Háromnia, ott ahol létrejön a Harmónia. Csodálatos titkokat őriz a magyar nyelv!

Saint-Martin azt mondja, hogy a Három a szépség száma, mert a Három a materializálódás legelső foka, és ezért alak nélkül nem is képzelhető el. A női szépség száma is a Három. A szerelem száma a kétszer három, vagyis a hat. Minden létező személyben és dologban három mozzanat van:

– az első a középpont, a teremtő mozzanat – LÉLEK
– a második a megnyilatkozás mozzanata, az értelem – SZELLEM
– a harmadik az alakot öltés – TEST

Információt a növények szerelmes világáról és arról, hogy miként segíthetnek minket abban, hogy Nők legyünk, Nők maradjunk és ezt megéljük ameddig csak lehet.

A teakészítés művészetét, élményt, varázslatot, amit akkor élsz át, amikor megszólítanak a virágok, gyümölcsök, levelek, az Érzést, mikor egy láthatatlan szemsugár fölvillan, ahogy rádnéznek, mikor ránézel.

Jó hangulatot!

MI MARAD ITT?

Ami köztünk bizalmasan elhangzott.

MIT MESÉLHETSZ EL BÁRHOL BÁRKINEK? 

Mindent, ami nem marad itt!

A részvétel regisztrációhoz kötött! Kérlek jelezd, ha jönni szeretnél!

A Nő titkos világába A FÉRFI IS ELJÖHET, hiszen minden férfi mellett van legalább egy nő, akinek örömmel készít el egyedileg, saját kézzel három kiváló teakeveréket.

SZERETNÉK RÉSZTVENNI!