FITOTERÁPIA

GYÓGYNÖVÉNYTERÁPIA

A fitoterápia a gyógynövényeket használja a felborult egyensúly helyreállítására (teák, pakolások, borogatások, krémek…) A gyógynövények mellett idetartozik az apiterápia, ami a mézeket, méhészeti termékeket jelenti, az aromaterápia, ami az illóolajokat hívja segítségül. Olyan anyagokat juttatunk be a szervezetbe, melyek egyébként is ott vannak, csak vagy megfogyatkoztak, vagy legyengültek, vagy eltűntek. Finom ösztönzést kap a szervezet, hogy többet termeljenek az éppen szükséges hormonokból, enzimekből, testépítőkből.

AKUPRESSZÚRA

ÖT ELEM EREJE

Az akupresszúra abból indul ki, hogy az ember a természet része és nem valami magasabb rendű lény. Hogy vannak természeti törvényszerűségek és az alól az ember sem kivétel. A Hagyományos Kínai Orvoslás részterülete, nyomással manipulálja a test akupunktúrás pontjait. Mivel nem tűt használ, ide tartozik a köpölykezelés, a fülgyertya helyes használata, moxibustio (égő gyógynövényszivar) és a teljes testakupresszúra. Ez utóbbit nagyon szeretem, a leghamarabb mutat pozitív eredményt.

HORMONEGYENSÚLY TANÁCSADÁS

ÖSZTROGÉN DOMINANCIA

Új fogalom jelent meg. Ösztrogén dominancia. Korábban úgy emlegettük, hogy Klímax, és mint ilyennel csak a nőkre vonatkozóan foglalkoztunk a témával.

Ma már tudjuk, hogy a változókor nem csak a nőket érinti, a férfiak is találkoznak a jelenséggel ama bizonyos idő eltelte után, amikor a férfi kisugárzás veszít erejéből, melleket növesztenek, meghíznak és egyre hosszabb az éjszaka.

Ami még riasztóbb, hogy már nem kell megvárni a kor változását. Fiatal lányokat és fiúkat érint a probléma.

Bár jobb szeretem a valós találkozást, a mai világ bebizonyította, hogy online is lehetséges.

Online video tanácsadás és konzultáció

– V.I.P. Egészségprogram, Hormonegyensúly- és Fitoterápia (gyógynövénygyógyászat), méregtelenítő kúra Skype-on vagy Messenger-en.

Részletekért vedd fel velem a kapcsolatot!