V.I.P. Egészségprogram

V.I.P. Egészségprogram

125 000 Ft

A különleges elbánásban részesítendő vendég egészsége. Természetes megoldások, tanácsok az egészség megőrzésére és betegségek kezelésére a fitoterápia segítségével, azaz a gyógynövényekkel.

Mindössze 15 alkalom az egészségedért. 10 különleges és 5 csodás alkalom a rendszeresség optimizmusával. Ne húzd az időd, vágj bele!

A mai világ ugyan rohan, de ez a rohanás azt a lehetőséget is megteremti, hogy nem kell eljönni személyesen a 11 különleges napokra. Ez a 11 találkozás történhet online vagy személyesen, vagy hol online, hol személyesen, ahogy jó neked és nekem!

A CSODÁS NAPOK gyakorlati óráit azonban nem tudjuk megoldani a személyes részvétel nélkül. De ez nem biztos, hogy baj! Kirándulj! Gyere el és láss csodát ott, ahol a dolgok nem hétköznapiak, hanem rendkívüliek!

Részletesebben ITT.

Leírás

15 alkalmas Természetes Önerőfejlesztő, ami után valami meg fog változni benned. A gondolkodásod önmagadról, a hozzáállásod önmagadhoz, a tenni akarásod a saját egészséged érdekében és a javulás a problémádat illetően. Érteni fogod, hogy miként működik a természet benned. Miért vagy olyan, amilyen? Milyen eszközök vannak a kezedben, hogy egészséges légy, vagy miért alakult ki nálad a betegség? Ez a tenni akarás észrevétlenül beépül a mindennapjaidba, már nem lesz görcsös, hanem azt mondod, nahát, hogy ezt eddig miért nem így csináltam? Jé, tényleg, én így működök? Miért éreztem nehézkesnek változtatni, mikor ez annyira jó így?

Sokszor az a baj, hogy az elhatározás megvan bennünk, hogy megtegyük az első lépést, az első alkalom a találkozásra megszületik, elmész egy segítőhöz, aztán jön az akarat, amihez nincs elég időd, erőd és motivációd, mert a természetes megoldások eltérnek eddigi életmódodtól és nagyon nehéz áldozatokat hozni, lemondani megszokott dolgaidról.

A megszokás egyfajta biztonságot jelentett és elengedni, újítani, másképp élni, nehezen megy. Szeretnél egészségtudatos életmódot élni, tudod, hogy ami eddig működött, az ma már nem működik. Érzed, hogy valami megváltozott, már nem olyan, mint régen, olvasol rengeteget az interneten, az éppen felmerülő problémádra megoldást keresel. Aztán összeborul a fejedben minden, a rendszer nem áll össze, semmi nem használ rendesen, ellentmondások és zagyvaságok kavarognak, majd feladod és maradsz a biztonságot jelentő megszokott életed mellett. Egy idő után megint előveszed, mert a problémád alvó állapotából újból felébred, az elhatározás újra megszületik, de a válladon a kisördög, aki az akaratodat kettétöri és minden kezdődik elölről.

Mit gondolsz? Belevágsz? Mielőtt döntesz, olvass még tovább:   V.I.P. Egészségprogram

Elolvastad? Nos? Indulunk?

Cím

Go to Top