Tengerszép

Tengerszép

2 000 Ft

4 készleten

rooibos tea, édeskömény, citromfű, kókuszpehely, homoktövis, kandírozott aloe vera, kamilla, kurkuma, borsmenta, édes szederlevél, kék búzavirág és 1 % chlorella algapor

50 g-os kiszerelés

Leírás

Minden összetevőjéről szuperlatívuszokban lehetne beszélni, mert mindegyik valamiért jó szolgálatot tesz az egészségünknek. Tudom, hogy mindig ez az első kérdés, hogy „Mire jó?”, de engedd el. Azért idd, mert ízlik Neked és hidd, hogy az egészségedet szolgálja.

Ha már azért akarsz teát inni, mert valamilyen problémád van és ha épp azt fogom mondani, hogy ez a tea pont arra jó, akkor inkább gyere el egy konzultációra és tegyük személyreszabottá a dolgot és közben ihatod a teát.

De ha az egészségedért szeretnél tenni úgy általában, akkor azt mondom egyél, igyál mindent, ami táplál, mert minden, ami természetes, valamiért jó a szervezetnek és engedd örülni a tested, lelked, amikor leülsz meginni például egy ilyen finom teát.

TENGERSZÉP nevet kapta, mert összetevői között van a chlorella alga, ami a zöld-ségéről 🙂 kapta a nevét, ráadásul becézve (zöldecske) a rengeteg klorofill után. Tápláléknövény, mert minden van benne: elsősorban fehérje, aztán szénhidrát, zsír, rostok, ásványi anyagok, vitaminok. 1 %-ban van a teakeverékben a chlorella alga, ne gyógyító csodát várj, de pont elég, hogy ott legyen az a pici információ, amire szükségünk van.

Ráadásul ott van mellette a rooibos! Durva! Nagyon finom!

 

További információk

Tömeg N/A
Egységár

40 000 Ft/kg

Kiszerelés

50g

Cím

Go to Top