CANCER RÁK

2 500 Ft

RÁK 06.22.-07.22.

Rooibos tea, rózsalevél, kék búzavirág szirom, napraforgó szirom, melyhez az eper, grapefruit és vanilia aroma különlegesen elragadó ízt ad.

Exkluzív megjelenését a kiváló minőségű, három rétegű tasak adja maximális aromazáró védelemmel éjfekete színben, melyen arany címkén jelenik meg a Nap által megvilágított teázó csillagjegy.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

RENDELJ ZODIAC TEÁT SZERETTEIDNEK! 

EXKLUZÍV különleges tea a RÁK részére: A legsebezhetőbb karakter. Egy durva szó keménnyé, rideggé, megközelíthetetlenné teszi. Rooibos tea a virágok táncával, illatosan édes tea specialitás Dél-Afrikából. Csak szeretetet tud adni a tea, amire a Ráknak igen nagy szüksége van. Teájában a méz édes fűszeres emlékével. A Rák kevés embert enged közel magához, ám azok szinte korlátlanul kihasználhatják határtalan segítőkészségét, gondoskodó hajlamát. Számára a legmegnyugtatóbb hely az otthona, a családi kör. Hozzá mindig mindenki haza érkezik, és mindenkit e nemes, egyedülállóan fűszeres teával kínálhat.

Kimondva, vagy kimondatlanul, de szeretjük elolvasni, mit ír a horoszkópunk. Szeretjük magunkban felismerni a jó tulajdonságainkat.

A csomagoláson a fent leírt jellemzés megtalálható.

További információk

Tömeg N/A
Egységár

50 000 Ft/kg

Kiszerelés

50g

Cím

Go to Top