Exkluzív MIDI csomag

Exkluzív MIDI csomag

14 900 Ft

Exkluzív MIDI csomag – azoknak, akik már tisztában vannak azzal, hogy a tea élvezeti értéke mellett az egészségmegőrzés nem mellékes és a TEAkészítő műhelytitkok hírlevélsorozat felkeltette az érdeklődését az „alap” teák iránt, szereti a természetes ízeket, ezért örömmel kóstolná meg őket.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Exkluzív MIDI csomag – azoknak, akik már tisztában vannak azzal, hogy a tea élvezeti értéke mellett az egészségmegőrzés nem mellékes és a TEAkészítő műhelytitkok hírlevélsorozat felkeltette az érdeklődését az „alap” teák iránt, szereti a természetes ízeket, ezért örömmel kóstolná meg őket.

A csomag tartalma:

1. 1 csomag ZodiacTEA-t a saját csillagjegyednek megfelelően.

2. 1 doboz papírfiltert (100 db), egy filterbe egy bögrére elegendő teát tudsz tenni, nem kell mást tenni, csak lógatni.

3. 1 db papírfiltert záró klipsz, hogy a teafüvek áztatás közben még véletlenül se tudjanak kijutni. Ez egy nagyon szuper szerkezet!

4. Szép doboz 

5. 1×20 g natúr szálas zöld tea Mennyország Temploma. Gunpowder, vagy gyöngytea néven is ismert, melyet Kína először exportált. Ez a tea sokkal finomabb, mint ősi elődje, de csak úgy, mint elődjét, forgó hengerekben szárítják, és ez az állandó forgás adja meg a tea gömb alakú formáját. A Mennyország Temploma tea egy nagyon szorosan tekert golyó, amely a magas minőség jelzője. A klasszikus gunpowderhez képest az illata lágyabb és kevésbé keserű. A nap bármely szakában fogyasztható. Koffeint tartalmaz, de ha visszaemlékszel arra a hírlevélre, amelyben a koffeinről volt szó, akkor tudod, hogy az első felöntéssel oldódik a koffein nagy része, a második felöntésnél már lényegesen kevesebb marad a csészében.

6. 1×20 g natúr szálas fekete tea Srí Lankáról. Kenilworth ültetvény a maga 308 hektáros termőterületén igen népszerű és kiemelkedő minőségű teatermést produkál. Feltűnően szép fekete, fenyőtű alakú levelek, mely testes ízvilágú, édesen földes fűszeres sötétvörös öntetet ad a csészénkben.

7. 1×20 g natúr szálas zöld oolong tea, a klasszikus félig fermentált Ti Kuan Yin (a kegyelem vasistennője) minőség Fujian tartományból, melyet októberben szüreteltek és állítottak elő. Rendkívül aromás, telt ízvilág ejti rabul az érzékeket. Többször felönthető, így a koffeinre érzékenyek a második felöntés után bátran fogyaszthatják.

8. 1×20 g natúr szálas rooibos (vagy honeybush) tea Dél-Afrikából. A tea kizárólag Dél- Afrikában, Fokvárostól kb. 300 km-re észak-nyugatra, Western Cape tartományában nő a Cederberg hegység területein. A rooibos tea egy természetesen édes, aromás tea, nem tartalmaz koffeint. Természetgyógyászként nagyon sok receptúrához használom alap teaként. A honeybush hasonlóan a rooiboshoz édes, de kicsit mézesebb, ahogy a neve is mutatja (mézbokor). Mindkét növény szuperélelmiszernek számít rendkívül sok ásványi anyag tartalma és az egészségre gyakorolt jótékony hatása miatt. Hogy melyik kerül a csomagba az legyen meglepetés.

Amióta a teák meghódítottak, mindig magammal viszem a kedvenceimet, ha utazok és szállodába, vendégségbe megyek valahova. Előre elkészítem a filtereket, ahány reggeli és vacsora van, amikor kell viszem magammal.

A MIDI csomagra vágyó szeret utazni és szereti utazásai során a teában is a minőséget biztosítani.

Hogy ezeket a teákat el tudjátok tenni, tettem a csomagba

9. Simítózáras aromabiztos papírtasakból 5 db-ot – a szálas teakreációkhoz

10. Biankó címkéket a DIY teakeverékek felcímkézéséhez – ha saját magad készítesz teakeveréket, akkor érdemes felcímkézni, mert el fogod felejteni, hogy mit tettél bele.

11. Polietilén tasak az elkészített filterek elcsomagolásához 5 db – arra az esetre, amikor előre elkészíted, filterbe teszed a teákat és elteszed későbbi felhasználásra. Ilyen eset lehet, amikor a kedvenc teádat szeretnéd a munkahelyen meginni, de bajlódni nincs időd, csak lógatni.

12. Teázó Csillagjegyek információs füzet

További információk

Milyen teázó csillagjegy élvezeti teája kerüljön a csomagba?

Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

Cím

Go to Top