TEAharmónia Crackers

4 950 Ft

TEAharmónia crackers tartalma:

 • 1 tasak Mesélő tea, újrahasznosított filterbe tett 1 bögrére elegendő szálas tea életrevaló útravló üzenettel tea mellé
 • 1 db virágzó teagolyó – 0,5 liter/golyó/alkalom – 4-szer is felönthető
 • 2 szem nyers, napon szárított kakaóbab
 • 1 babérlevél
 • kb. 10 g kandiszkristály
 • 5 g szárított hibiszkuszvirág (tört)

Mindez díszdobozban.

Leírás

VALENTIN-NAPI crackers díszcsomagolásban

 • Egy darab TEAharmónia Mesélő Tea: újrahasznosított papírfilterbe tettem egy jó nagy bögrére elegendő teafüvet. A csomagoláson egy meseszimbólum és a hozzátartozó tanítás az ősöktől, hogy ők is jelen legyenek egy közös beszélgetésen a tanításról. Összesen 24 -féle Mesélő Tea van, 24 különböző tanítással. Hogy melyik került hozzád, teljesen a véletlen műve, senki nem tud válogatni és célirányos üzenetet választani. Az üzenetek életrevaló útravalók a mesékből, ahol tündérek, boszorkányok, vándorok és sárkányok is vannak. Olvasd el a tanítást és teázás közben gondold végig, hogy neked mit üzennek az ősök ezzel a szimbólummal.
 • virágzó teagolyó – Nagyon szép virággá nyíló fehér vagy zöld tea, melynek nyílása szemet gyönyörködtető látvány. A természet ébredése 10 percben. Tölts meg egy 0,5 literes teáskancsót (lehetőleg hőállót és ha lehet áttetszőt, hogy a látvány eléd tudjon tárulni) forró vízzel. Tipp: Ha nem hőálló az üvegkancsó (lehet ez egy befőttes üveg is, vagy vastagabb falú üvegpohár), akkor tegyél alá fémet, ami a hőt elvezeti és lassan öntsd fel a forró vízzel. Helyezd bele a teagolyót és néhány pillanat múlva nyílik a csoda. Amint kivirágzott a tea, az öntet fogyasztható is. Utána még 2-3 alkalommal fel lehet önteni és elfogyasztani a finom teát.
 • kakaóbab – 2 szem kulináris élvezetnek, mert nem minden nap eszünk nyers, napon szárított egész kakaóbabot, melynek az egészségre gyakorolt hatása ma már nem vitatott szuperfood. A pillanat, amikor Ámor felrepül – átjárót lelkünk mélységének felfedezésére és megérintésére.
 • babérlevél – a hagyomány szerint a párna alá kell tenni, hogy megálmodjuk a szerelmünk nevét. Szerencsét hoz!
 • kandiszkristály – A szépség a részletekben rejlik. Tévhit, hogy nincs a szervezetnek szüksége cukorra. Van. Az a nem mindegy, hogy mennyit és milyet fogyasztunk. A kandiszkristály a nádcukor természetes kristályosodása. Nálam különböző színben kaphatóak ezek a kristályok természetes színezékkel különböző színben, melyek a pohár alján valóban kristályként tündökölnek. Tehetjük pezsgős pohár, koktélos pohár aljára, teánkhoz, használhatjuk torta díszítésre, vagy ahogy én csináltam, karácsonykor porcukorrá őröltem és színes  cukormáz készült a mézeskalács tetejére.
 • hibiszkuszvirág  szárított hibiszkuszvirág (tört): A virágok a termékenység szimbólumai, hiszen a növény a virágban teljesedik ki és vár megtermékenyülésre. A hibiszkuszvirág szimbóluma a romantikus szerelemnek, szenvedélynek, barátságnak, örömnek. Külsőleg tisztítja, szépíti a bőrt, szövetösszehúzó hatása rugalmassá teszi a bőrt. Minek a botox, ha van hibiszkusz! 🙂 Készítsünk belőle teát, hagyjuk kihűlni és mossuk le teájával az arcunkat!
  Másik ötlet: Tedd a pezsgőspohár aljára, tegyél rá néhány kandiszkristályt és öntsd fel szárazpezsgővel, vagy kölyökpezsgővel! A kandiszkristály nehezen olvad és mint egy valódi kristály tündököl majd a pohárban.Nézd meg a fotón, ahogy én készítettem el!

Angliában jártam egyik év karácsonya felé közeledve és a boltokban felfigyeltem egy addig számomra ismeretlen ajándékötletre. Egy ablakos dobozban 6 db nagyon szép papírhengerek, úgynevezett crackers volt. Érdeklődve figyeltem, hogy mi ez és mi van benne, majd megszületett bennem az ötlet, hogy létrehozzam a TEAharmónia Crackers-t, ami nem csak karácsonykor lesz a polcokon, hanem bármilyen alkalomra egy ünnepi öltözete az ajándéknak. Mivel az eredeti hagyomány szerint a Crackers két végét két ember fogja és addig húzzák maguk felé, amig hang kíséretében elpattan és azé a csomag tartalma, akinél az ajándékokkal teli rész marad, ezért ….. 🙂

Ezt én “forradalmasítottam” TEAharmóniásan, mert egyelőre még nincs robbanó pálcikám, hogy bele tudjam tenni az általam készített crackersbe így bár lehet küzdeni, hogy kié legyen az ajándék, de arra gondoltam, hogy ha az ajándékozott szeretné megtartani a csomagolást emlékként (mert pl a szerelmétől kapta). Szóval ez inkább egy szép csomagolási ötlet és ellentétben az általános crackers-szel, amit az angoloknál láttam, nem gagyi vidámságokat teszek bele, hanem valódi értékeket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TEAharmónia Crackers” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Cím

Go to Top