TEAharmónia Crackers

TEAharmónia Crackers

4 950 Ft

TEAharmónia crackers tartalma:

 • 1 tasak Mesélő tea, újrahasznosított filterbe tett 1 bögrére elegendő szálas tea életrevaló útravló üzenettel tea mellé
 • 1 db virágzó teagolyó – 0,5 liter/golyó/alkalom – 4-szer is felönthető
 • 2 szem nyers, napon szárított kakaóbab
 • 1 babérlevél
 • kb. 10 g kandiszkristály
 • 5 g szárított hibiszkuszvirág (tört)

Mindez díszdobozban.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

TEAharmónia crackers díszcsomagolásban

 • Egy darab TEAharmónia Mesélő Tea: újrahasznosított papírfilterbe tettem egy jó nagy bögrére elegendő teafüvet a mesélő teáim egyikéből. A csomagoláson megjelenik egy meseszimbólum és a hozzátartozó tanítás az ősöktől, hogy ők is jelen legyenek egy közös beszélgetésen a tanításról, amikor a tea elfogyasztásra kerül. Összesen 24 -féle Mesélő Tea van, 24 különböző tanítással. Hogy melyik került hozzád, teljesen a véletlen műve, senki nem tud válogatni és célirányos üzenetet választani, pont ez a jó. Az üzenetek életrevaló útravalók a mesékből, ahol tündérek, boszorkányok, vándorok és sárkányok is vannak. Olvasd el a tanítást és teázás közben gondold végig, hogy neked mit üzennek az ősök ezzel a szimbólummal. A mesélő teákról itt olvashatsz bővebben.
 • virágzó teagolyó – Máris megtetted, hogy kiléptél a sablonokból. Virág helyett virágzó teagolyó. Nagyon szép virággá nyíló fehér vagy zöld tea, melynek nyílása szemet gyönyörködtető látvány. A természet ébredése 10 percben. Tölts meg egy 0,5 literes teáskancsót (lehetőleg hőállót és ha lehet áttetszőt, hogy a látvány eléd tudjon tárulni) forró vízzel. Tipp: Ha nem hőálló az üvegkancsó (lehet ez egy befőttes üveg is Nézd csak!, vagy vastagabb falú üvegpohár), akkor tegyél alá fémet, ami a hőt elvezeti és lassan öntsd fel a forró vízzel. Helyezd bele a teagolyót és néhány pillanat múlva nyílik a csoda. Amint kivirágzott a tea, az öntet fogyasztható is. Utána még 2-3 alkalommal fel lehet önteni és elfogyasztani a finom teát. Ez egy korábbi felvételem 2012-ből.
 • kakaóbab – 2 szem kulináris élvezetnek, mert nem minden nap eszünk nyers, napon szárított egész kakaóbabot, melynek az egészségre gyakorolt hatása ma már nem vitatott szuperfood. A pillanat, amikor Ámor felrepül – átjárót jelent lelkünk mélységének felfedezésére és megérintésére.
 • babérlevél – a hagyomány szerint a párna alá kell tenni, hogy megálmodjuk a szerelmünk nevét. Szerencsét hoz! Vonzza az egészséget! Egy kis boszorkányos mágia rejlik a csomagban.
 • kandiszkristály – A szépség a részletekben rejlik. Tévhit, hogy nincs a szervezetnek szüksége cukorra. Van. Az a nem mindegy, hogy mennyit és milyet fogyasztunk. A kandiszkristály a nádcukor természetes kristályosodása. Nálam különböző színben kaphatóak ezek a kristályok természetes színezékkel különböző színben, melyek a pohár alján valóban kristályként tündökölnek. Tehetjük pezsgős pohár, koktélos pohár aljára, teánkhoz, használhatjuk torta díszítésre, vagy ahogy én csináltam, karácsonykor porcukorrá őröltem és színes  cukormáz készült a mézeskalács tetejére.
 • hibiszkuszvirág  szárított hibiszkuszvirág (tört): A virágok a termékenység szimbólumai, hiszen a növény a virágban teljesedik ki és vár megtermékenyülésre. A hibiszkuszvirág szimbóluma a romantikus szerelemnek, szenvedélynek, barátságnak, örömnek. Külsőleg tisztítja, szépíti a bőrt, szövetösszehúzó hatása rugalmassá teszi a bőrt. Minek a botox, ha van hibiszkusz! 🙂 Készítsünk belőle teát, hagyjuk kihűlni és mossuk le teájával az arcunkat!
  Másik ötlet: Tedd a pezsgőspohár aljára, tegyél rá néhány kandiszkristályt és öntsd fel szárazpezsgővel, vagy kölyökpezsgővel! A kandiszkristály nehezen olvad és mint egy valódi kristály tündököl majd a pohárban.Nézd meg a fotón, ahogy én készítettem el!

Angliában jártam egyik év karácsonya felé közeledve és a boltokban felfigyeltem egy addig számomra ismeretlen ajándékötletre. Egy ablakos dobozban 6 db nagyon szép papírhengerek, úgynevezett crackersek voltak. Érdeklődve figyeltem, hogy mi ez és mi van benne, majd megszületett bennem az ötlet, hogy létrehozzam a TEAharmónia Crackers-t, ami nem csak karácsonykor lesz a polcokon, hanem bármilyen alkalomra egy ünnepi öltözete az ajándéknak. Mivel az eredeti hagyomány szerint a Crackers két végét két ember fogja és addig húzzák maguk felé, amig hang kíséretében elpattan és azé a csomag tartalma, akinél az ajándékokkal teli rész marad, ezért ….. 🙂

Ezt én „forradalmasítottam” TEAharmóniásan, mert nincs robbanó pálcikám, hogy bele tudjam tenni az általam készített crackersbe. Marad egy szép csomagolási ötlet és ellentétben az általános crackers-szel, amit az angoloknál láttam, nem gagyi vidámságokat teszek bele, hanem valódi értékeket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TEAharmónia Crackers” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top