Üveg kulacs

Üveg kulacs

2 100 Ft

Űrtartalom: 0,5 liter

Magassága: kb. 22 cm

Csavaros, szigetelt tető fém burkolattal, mely megakadályozza, hogy az üveg tartalma kifolyjon.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Csinos üvegek a kézben, melyben magunkkal vihetjük a kedvenc vizünket, hűsítő teánkat, tápláló gyümölcslevünket az utunkra.

Könnyen tisztítható, viszonylag erős, masszív üveg, mely kisebb esést kibír, de ha lehet, az emeletről ne ejtsük le.

A folyadékpótlás elengedhetetlen, az 5 életfeltételek egyike, mellyel sokan küzdenek és hihetetlen, hogy mennyire kevés folyadékot iszunk. Aztán van a másik véglet, amikor nagyon jók akarunk lenni és ha kell, ha nem 3-4 liter vizet iszunk meg naponta.

Az, hogy mennyi folyadékra van szükségünk naponta, sokmindentől függ. Milyen intenzív munkát végzel? Milyen hőmérsékleti körülmények között? Milyen évszak van éppen? Hány kiló vagy? Sportolsz e éppen? Szóval szerintem nem lehet kategórikusan kijelenteni, hogy pontosan hány liter folyadékra van épp szükséged.

Hallottam már, hogy azt mondják, ha már szomjas vagy, akkor felborult a vízháztartásod és ez régen rossz, ezért igyál folyamatosan.

Szerintem nem azért teremtette meg a jóisten a szomjúságérző figyelmeztetését a szervezetünknek, hogy arra figyelmeztessen, hogy itt a vég, hanem azért, hogy igyál, mert szükség van rá. A gond sokkal inkább az, hogy nem hallgatunk rá és akkor iszunk, amikor már kiabál: Nem érted? Szomjas vagy!

Ezért érdemes a kulacsot kézbevenni és amikor kell, rögtön inni egy kortyot. Ez a kulacs pont akkora a maga 22 cm-es magasságával, hogy könnyen elférhet a mindennapi táskádban, vagy az autódban, vagy séta közben a kézben még jól is mutat, megy a szerelésedhez.

További információk

Milyen legyen a színe?

Barna, Zöld

Cím

Go to Top