SZÓRAKOZTATÓ FITOTERÁPIA

Stresszmentes egészségmegőrzés

Egyre többen ismeritek az Zodiac Teáimat, ami egy kicsit vidámság, egy kicsit igazság és egy kicsit nem véletlen egészség. Az alapmotiváció, hogy Miként szerettethetném meg a jó teát az emberekkel?, amit nem csak télen, hanem nyáron is lehet fogyasztani.

Sokan csak betegség idején isznak teát, negatív emócióhoz kötve az élményt, ezért nehezen szánják rá magukat, hogy élvezetből, egészségmegőrzésből is igyanak teát. Lassan már az egészségmegőrzés is stresszel jár és élvezetből alig eszünk, iszunk valamit, pedig az élet szép és élvezzük!

Az élvezeti teának kikiáltott teáknak nem tulajdonítunk egészségmegőrző hatást, pedig van!, a gyógyteákat meg elutasítjuk, mert jaj nem finom. Hogy lehetne mégis minden egyben?

Hogy mindenki megtalálja saját magát (mert mindenkinek önmaga a legfontosabb), ezért a zodiákus jegyeket választottam iránytűnek, útnak, amin végigmegyünk. Minden jegyhez választottam a teáimból egy élvezeti teát, ami valamilyen okból, a jegy külső, belső tulajdonságaiból róla szól.

Paracelsus azt mondta, hogy az orvos mit sem ér, ha nem ért az asztrológiához. Ma ez kicsit nehéz kijelentés, mert az asztrológia kissé bulvár szagú lett és ezért sokaknál kiveri a biztosítékot. Engem azonban érdekelt, hogy miként használja fel az asztrológia a szimbólumait arra, hogy megértesse velünk a természet törvényeit. Az ember része a természetnek, egészsége ugyanúgy a természet törvényeitől függ, mint minden létezőnek ezen a földön.

Érdekes világba csöppentem és elhatároztam, hogy a gyógynövényekből is összeállítom azt a teakeveréket, ami valamiért a stresszmentes egészségmegőrzéshez jól jöhet.

Mivel minden, ki él, minden jegyben él, a természet energiái, küzdelmei mindenkire hatnak, ezért a teák ajánlottak, kóstolhatóak, kipróbálhatóak bátran.

Gyere velem, légy egy kicsit vidám!