V.I.P. EGÉSZSÉGPROGRAMOK

Különleges bánásmód, természetes önerőfejlesztő, tanulható boldogság, teakészítő műhelytitkok… – önsegítő immunerősítő programok

  • A különleges elbánásban részesítendő vendég egészsége. Természetes megoldások, tanácsok az egészség megőrzésére és betegségek kezelésére a fitoterápia segítségével, azaz a gyógynövényekkel. Mindössze 15 alkalom az egészségedért. 10 különleges és 5 csodás alkalom a rendszeresség optimizmusával. Ne húzd az időd, vágj bele! A mai világ ugyan rohan, de ez a rohanás azt a lehetőséget is megteremti, hogy nem kell eljönni személyesen a 11 különleges napokra. Ez a 11 találkozás történhet online vagy személyesen, vagy hol online, hol személyesen, ahogy jó neked és nekem! A CSODÁS NAPOK gyakorlati óráit azonban nem tudjuk megoldani a személyes részvétel nélkül. De ez nem biztos, hogy baj! Kirándulj! Gyere el és láss csodát ott, ahol a dolgok nem hétköznapiak, hanem rendkívüliek! Részletesebben ITT.
  • TEAharmónia ajándékutalvány

    5 000 Ft125 000 Ft
    Ajándékutalvány, mely a kiválasztott értékben beváltható TEAharmónia termékekre vagy természetgyógyászati lehetőségekre (konzultáció - online is, kezelés - csak személyesen, V.I.P. Egészségprogram) Az ajándékutalvánnyal rendelkező érvényesítéskor hivatkozzon a rendelésszámra, melyet az ajándékutalványon fog megtalálni.
Go to Top