Oolong teák

Chamelia Sinensis oolong tea önmagában vagy keverékben

 • Elfogyott
  Akció!

  TI KUAN YIN

  Original price was: 2 000 Ft.Current price is: 1 800 Ft.
  100 % oolong tea 50 g-os kiszerelés
 • LIBRA MÉRLEG

  2 000 Ft2 200 Ft
  MÉRLEG 09.23.-10.23. félig fermentált sötét oolong tea, narancsvirág, természetes narancs aroma Exkluzív megjelenését a kiváló minőségű, három rétegű tasak adja maximális aromazáró védelemmel éjfekete színben, melyen arany címkén jelenik meg a Nap által megvilágított teázó csillagjegy és jellemzése, valamint a teához tartozó leírás.
 • Egyet se sírj többet

  2 000 Ft2 100 Ft
  Félig fermentált oolong tea, rózsaszirom, rózsabimbó, málna, aroma 50 g-os kiszerelés + a mesélő kártyája, ha kéred A mesélő kártyán rajta van a gyerekrajz, a meseszimbólum megnevezése, a szimbólum tanítása, a másik oldalon pedig fénykép a teáról, az összetevők és hogy kell elkészíteni. Önmagában használhatjuk könyvjelzőnek. A kártyákat külön külön össze lehet gyűjteni, vagy együtt is meg lehet vásárolni, hogy játszani tudjunk vele.
 • Boszorkány

  2 000 Ft2 100 Ft
  oolong tea, zöld tea, rózsabimbó, római kamilla, mangó aroma 50 g-os kiszerelés + a mesélő kártyája, ha kéred A mesélő kártyán rajta van a gyerekrajz, a meseszimbólum megnevezése, a szimbólum tanítása, a másik oldalon pedig fénykép a teáról, az összetevők és hogy kell elkészíteni. Önmagában használhatjuk könyvjelzőnek. A kártyákat külön külön össze lehet gyűjteni, vagy együtt is meg lehet vásárolni, hogy játszani tudjunk vele.
 • Cry To Clear

  2 100 Ft
  Ingredients – Oolong Tea, Natural Flavouring, Rosebuds, Rose Petals, Freeze-dried Whole Raspberries, Pink Cornflowers. This Tea Has a Raspberry/Rose Taste.  
 • The Witch

  2 100 Ft

  Ingredients – Oolong Tea, Green Tea, Flavourings, Pink Rosebuds, Roman Camomile. This Tea Has a Mango Taste.

   
Go to Top