rooibos tea

 • Rooibos Tea, Eucalyptus Leaves, Orange Peel, Flavourings, Orange Blossoms. This Tea Has an Orange/Eucalyptus Taste.  
 • The Old Woman

  2 100 Ft
  Ingredients – Rooibos Tea, Flavourings, Cornflower Petals, Sunflower Petals. This Tea Has a Passionfruit Taste.
 • Ingredients – Rooibos Tea, Lemongrass, Natural Lemon Flavouring, Flavourings. This Tea Has a Lemon Taste.  
 • Hetedhét országon túl

  2 000 Ft2 100 Ft
  rooibos tea, eukaliptusz, narancshéj, narancsvirág, aroma 50 g-os kiszerelés + a mesélő kártyája, ha kéred A mesélő kártyán rajta van a gyerekrajz, a meseszimbólum megnevezése, a szimbólum tanítása, a másik oldalon pedig fénykép a teáról, az összetevők és hogy kell elkészíteni. A kártyákat külön külön össze lehet így gyűjteni, vagy együtt is meg lehet vásárolni, hogy játszani tudjunk vele.
 • Öreganyó

  2 000 Ft2 100 Ft
  rooibos tea, napraforgószirom, rózsaszirom, kék búzavirág, aroma 50 g-os kiszerelés + a mesélő kártyája, ha kéred A mesélő kártyán rajta van a gyerekrajz, a meseszimbólum megnevezése, a szimbólum tanítása, a másik oldalon pedig fénykép a teáról, az összetevők és hogy kell elkészíteni. Önmagában használhatjuk könyvjelzőnek. A kártyákat külön külön össze lehet gyűjteni, vagy együtt is meg lehet vásárolni, hogy játszani tudjunk vele.
 • Világvándora hercege

  2 000 Ft2 100 Ft
  Rooibos, citromfű, citrom aroma 50 g-os kiszerelés + a mesélő kártyája, ha kéred A mesélő kártyán rajta van a gyerekrajz, a meseszimbólum megnevezése, a szimbólum tanítása, a másik oldalon pedig fénykép a teáról, az összetevők és hogy kell elkészíteni. Önmagában használhatjuk könyvjelzőnek. A kártyákat külön külön össze lehet gyűjteni, vagy együtt is meg lehet vásárolni, hogy játszani tudjunk vele.
Go to Top