ajándékcsomag

 • Exkluzív MINI csomag – azoknak, akik tudják, hogy az egészség megőrzése nem szezonális és már elhiszik, hogy teázni nemcsak télen, hanem nyáron is lehet, sőt egész évben. A csomag tartalma:
  1. 1 csomag ZodiacTEA-t a saját csillagjegyednek megfelelően.
  2. 1 doboz papírfiltert (100 db), egy filterbe egy bögrére elegendő teát tudsz tenni, nem kell mást tenni, csak lógatni.
  3. 1 db papírfiltert záró klipsz, hogy a teafüvek áztatás közben még véletlenül se tudjanak kijutni. Ez egy nagyon szuper szerkezet!
  4. Szép doboz
  KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE, HOGY A CSOMAG ÖSSZEÁLLÍTÁSÁHOZ IDŐ KELL!
 • Exkluzív MIDI csomag – azoknak, akik már tisztában vannak azzal, hogy a tea élvezeti értéke mellett az egészségmegőrzés nem mellékes és a TEAkészítő műhelytitkok hírlevélsorozat felkeltette az érdeklődését az „alap” teák iránt, szereti a természetes ízeket, ezért örömmel kóstolná meg őket.
 • Exkluzív MICI csomag - azoknak, akiket már nem kell meggyőzni a tea egészségmegőrző hatásáról. Szeretnek utazni és nem csak a kilométerek útján, hanem a tea világába is szívesen mennek énidőt tölteni. A teák ízében, illatában nem a hozzáadott aromákat keresik, hanem a természet valódi értékeit. A levelekből, gyümölcsökből és virágokból hő hatására felszabaduló ízeket. Tudja, hogy a teákat nemcsak mézzel és citrommal lehet ízesíteni, hanem a természet kincseivel is. Kíváncsi és szeret kalandozni.

  Nekik állítottam össze az Exkluzív MICI csomagot.

  KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE, hogy a csomag összeállításához idő kell!
Go to Top