ZODIAC TEAbox

ZODIAC TEAbox

9 990 Ft

Elfogyott

RENDELÉSRE KÉSZÍTEM!

A doboz tartalma:

50 g élvezeti tea az adott Zodiákushoz kapcsolódóan: például egy félig fermentált oolong tea, zöld tea, rózsabimbó, római kamilla, érett maracuja aromával

6 x 25 g herba tea az alapján kiválasztva, hogy az adott időszakban milyen teákat érdemes fogyasztani, mint például diólevél, bodzabogyó, kökényvirág, akácvirág, fekete ribizli levele, hársfavirág

4 x kb. 3 g herba teák a teakeverékek elkészítéséhez teaszépítők, teaízesítők, mint például sáfrányos szeklice, kék búzavirág, rózsaszirom, eukaliptusz, vagy édesgyökér az édes ízhez, hibiszkusz a savanyúhoz

Galagonyaméz 250 g

Nemesacél teaszűrő pohár 1 db

Teadagoló kanál a tökéletes mennyiség kiméréséhez 1 db

Receptek, információk a teakeverékek, tinktúrák, szirupok, krémek elkészítéséhez, igazodva a Zodiác teaboxban található herba teákhoz

MEGRENDELÉSRE KÉSZÜL, ÍGY A ZODIACUS JEGYET ÉS SZÁLLÍTÁSI IDŐT EGYEZTETNI SZÜKSÉGES!

 

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Természetgyógyász fitoterapeutaként mindig keresem, hogyan használjam fel a fitoterápiát észrevétlenül a stresszmentes egészségmegőrzésre.

Sokan csak betegség idején isznak teát, negatív emócióhoz kötve az élményt, ezért nehezen szánják rá magukat, hogy élvezetből, egészségmegőrzésből is igyanak teát. Lassan már az egészségmegőrzés is stresszel jár és élvezetből alig eszünk, iszunk valamit, pedig az élet szép és élvezzük!

Hogy mindenki megtalálja saját magát (mert mindenkinek önmaga a legfontosabb), ezért a zodiákus jegyeket választottam iránytűnek.
Paracelsus azt mondta, hogy az orvos mit sem ér, ha nem ért az asztrológiához. Ma ez kicsit nehéz kijelentés, mert az asztrológia kissé bulvár szagú lett és ezért sokaknál kiveri a biztosítékot. Engem azonban érdekelt, hogy miként használja fel az asztrológia a szimbólumait arra, hogy megértesse velünk a természet törvényeit. Az ember része a természetnek, egészsége ugyanúgy a természet törvényeitől függ, mint minden létezőnek ezen a földön.

Összehoztam a fitoterápiát, a kínai ötelem tanát és az asztrológiát, megfigyeltem az összefüggéseket.

Érdekes világba csöppentem és elhatároztam, hogy kiválasztom azokat a növényeket, melyek az adott jegy stresszmentes egészségmegőrzéséhez jól jöhet és megszülettek a ZODIAC teák, valamint a ZODIAC TEAbox.

Mivel minden, ki él, minden jegyben él, a természet energiái, küzdelmei mindenkire hatnak, ezért a teák ajánlottak mindenkinek bátran.

ZODIAC TEAbox – a teák elkészítéséhez szükséges növények, eszközök, receptek, hogyan készíthetsz belőlük teát, szirupot, tinktúrát. Információt, hogy mire figyelj az egészséged szempontjából, milyen teát keverj a kínálatból, amikor eljön a természet körforgásában a Te időd? Találsz benne teaszépítőket és természetes ízesítőket.

Gondolnál ilyen ajándékra, amikor valakit szeretnél meglepni? ? Ez egy DIY csomag, azoknak, akik szeretnek maguk tenni magukért némi iránymutatással. A csomag nem gyógyításra szolgál!

Cím

Go to Top