Zodiac TEAbox

Zodiac TEAbox

22 900 Ft

A ZodiacTEAbox tartalma:

12 dobozka: 12 különböző minimum 4-5 bögrére elegendő teázó csillagjegy szerinti teaválogatás (a teákat itt tudod megnézni!), összesen 48-60 bögrére lesz elég attól függően, hogy mennyi teafüvet teszel egy adagra. (A tea nem filteres!)

1. dobozka: 4 db mosható, többször felhasználható japán teafilter

2. dobozka: 1 db virágzó teagolyó

3. dobozka: különleges kandiszcukor kristály

KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE, hogy az elkészítéséhez idő kell! Ez azt jelenti, hogy a csomagot biztos nem másnap fogod megkapni.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Teázó csillagjegyek teaválogatása és egy könyv. Ebben a csomagban mindent megtalálsz, hogy tartalmasan töltsd az énidőt, amit magadra szánsz a nap folyamán. A csillagjegyekhez tartozó teaválogatás teáit itt tudod megnézni!

Mind a 12 hónapra találsz teát a dobozban, méghozzá a csillagjegyek útmutatásai alapján. A különleges teák mellé és a különleges idő eltöltéséhez ezúttal egy könyvet is ajánlok. Pontosabban kettőt, majd a rendelésnél válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd.

A regények szerzője Gaál Viktor író pszichológus, executive és life coach, vezetői kompetencia felméréseket és együttműködés-fejlesztő programokat tart, önismereti pszichodráma csoportokat vezet és nem mellesleg szereti a teát.

A tea színe c. regény: 1773-at írunk; a nyugati világ a tea bűvöletében él. Kereskedőhajók százai vágnak neki a Kínába vezető hosszú zarándokútnak. Egyetlen céljuk, hogy megszerezzék az oly áhított teafüvet. Az út veszélyektől terhes; számtalan hajó veszett már oda. Aki viszont szerencsével jár, busás nyereség és hírnév a jutalma. Van azonban néhány különös kereskedő, akikről úgy hírlik, a pénznél sokkalta nagyobb kincs miatt járják az utat. Ők a teavándorok. A kevesek, akik már találkoztak velük, csodálattal vegyes félelemmel beszélnek róluk. Rebesgetik, a teavándorok ősi bölcsességek tudói…. és hogy birtokukban van a világ legtökéletesebb teája, amely egyenesen varázserővel bír….

Varázserdő c. regény: „A Varázserdő” – varázstükör, melynek segítségével lelkünk legrejtettebb zugaiba kaphatunk betekintést. Ha akarjuk. Ha elég bátrak és nyitottak vagyunk hozzá. Azt súgják az ösztöneim, sokak életét alapjaiban fogja megváltoztatni.”- írta Szepes Mária. A könyvben az ő ajánlásával találkozunk. A könyv lelkünk megismerésének kézikönyve. Bár regény, de számtalan kérdést tesz fel olvasójának, amin érdemes elgondolkodni.  Szembe merünk nézni önmagunkkal? Van bátorságunk, hogy a lelkünk mélyére nézzünk és szembetaláljuk magunkat félelmeinkkel? Mennyire hagyjuk, hogy félelmeink befolyásolják tetteinket? Látogass el önmagad varázserdejébe és megtalálod a válaszaidat: Eljött az idő. Mindennapjaid Városa alatt már vár rád az Erdő. A szépség, a varázslat – a titkok és veszélyek erdeje. Az Erdő, amelyről évszázadokig megfeledkeztünk. Erőd és Város rendje azonban felborult. És ezúttal immár puszta létezésünk a tét. Alá kell szállnunk újra. Ne hozz magaddal semmit: Térképeid és fegyvereid hátráltatnak cska. Egyedül az ösztöneidben bízhatsz. Odalenn három szabály van: Sose hazudj! Sose maradj hét napnál tovább ugyanott! És soha, de soha ne köss alkut a Sárkánnyal! Gyere! A Varázserdő már vár….

 

További információk

Válassz egy könyvet!

Gaál Viktor: A tea színe, Gaál Viktor: Varázserdő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zodiac TEAbox” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top