VIRGO SZŰZ

2 500 Ft

  1. SZŰZ 08.23.-09.22.

100 %  fehér tea Pai Mu Tan

Exkluzív megjelenését a kiváló minőségű, három rétegű tasak adja maximális aromazáró védelemmel éjfekete színben, melyen arany címkén jelenik meg a Nap által megvilágított teázó csillagjegy.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

RENDELJ ZODIAC TEÁT SZERETTEIDNEK! 

EXKLUZÍV különleges tea a SZŰZ részére: Gyakorlatias, inkább az esze irányítja semmint a szíve. Gondos, alapos és tisztában van azzal, milyen fontosak a részletek. Szerény, tapintatos és intelligens típus. A Szűz, akire mindig lehet számítani, benne szinte vakon meg lehet bízni. Mi lehetne a legmegfelelőbb tea a számára? Egy fehér tea, a legismertebb fehér tea nyitott, nagy levelekkel. A fehér teákra mondják, hogy szűz tea. A legenda szerint azért, mert csak egy szűz lány keze érinthette és szedhette le az első szüret legelső szűz hajtását hajnalban, amikor még a nap nem szárította fel a harmatot. Igen! Ez lesz az ő teája. Tiszta, halványzöld szín, friss illat, bársonyos íz.

Kimondva, vagy kimondatlanul, de szeretjük elolvasni, mit ír a horoszkópunk. Szeretjük magunkban felismerni a jó tulajdonságainkat.

A csomagoláson a fent leírt jellemzés megtalálható.

További információk

Tömeg N/A
Egységár

50 000 Ft/kg

Kiszerelés

50g

Cím

Go to Top