Tisztítókúra Receptúra ebook + konzultáció

6 880 Ft

Amikor a Hold fogyóban van, ideális a pillanat a szervezet belső tisztításának a megkezdéséhez. Itt az ideje a méregtelenítésnek, a méregtelenítő szervek felfrissítésének!

Az élethez táplálék kell, víz, megfelelő hőmérséklet, oxigén és napfény, energia, hogy lüktessen, áramoljon, éljen. Ma a táplálékok egy része, jó része valami, amiről azt sem tudjuk mi, a vizek szennyezettek, a napra ne menj, mert az ózonréteg, a gyárak füstölnek, oxigén kéne. Na de ez van, ezzel kell együtt élni. Nem tudunk más bolygóra menni, nem tudunk mindent megtermelni és dolgozni is kell, városban élni, pénzt keresni, stresszel élni, azt kezelni. Egy rakás tényező, ami miatt feszültségben élünk és elhangolódunk, megbetegszünk.

Egy dolgot azonban tudunk tenni: a mosolygó szerveink mindennapjait néhány napra megkönnyíteni. Egy évben kétszer, tél után tavasszal és nyár után ősszel, a két szélsőséges időszakot követően.

Ebben az írásomban összefoglaltam neked, hogy mit tehetsz magadért, hogyan könnyítheted meg a tested és a lelked számára a mindennapokat. Végigveszem a méregtelenítés lényegét és mikéntjét, kitérek a mellékhatásaira Elmondok mindent, amit tudnod kell, hogy hasznos, élvezetes, emellett biztonságos módon vezethesd be és tarthasd meg ezt a szokást.

Tiéd lesz egyúttal a lehetőség, hogy egy személyes konzultáción megbeszélj velem minden kérdést és problémát, ami felmerül benned. A fél órás beszélgetés során csak veled foglalkozom, így biztosítom, hogy minden személyes téma négyszemközt maradhasson.

Kategória:

Leírás

Ebben a bejegyzésben kicsit bővebben is olvashatsz a termékről: ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN!

Cím

Go to Top