Teaharmónia TEAbox

1 000 Ft

Elfogyott

Üres ajándékdoboz ünnepi öltözetben! Te döntöd el, mi kerüljön bele!

3 x 50 g különleges tea vagy 3×100 g rendkívüli kávé fér el benne kényelmesen. Az ünnepi öltözet arany és fekete, natúr kraft dobozban, fekete selyempapírban, arany mandala matricával rögzítve.

Nézz szét a webshopban és válogass kedvedre például a különböz mesélő teákból vagy kávékból! Amint készen vagy, akkor kérlek rendeléskor írd megjegyzésbe, hogy melyik három tea/kávé legyen a dobozban és milyen szalaggal legyen átkötve a teabox (piros, zöld, kék, fekete, arany)!

Ha még rendelés előtt szeretnél velem egyeztetni, akkor ITT megteheted.

Az ajándékdoboz végösszege a beletett termékek árától függ. 🙂

Elfogyott

Kategória:

Leírás

KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS, a szeretet és hála ünnepe!

KÜLÖNLEGES megoldás a korlátozások idején, ha az ajándékodat annak küldeted el, akit szeretnél meglepni, de nem tudsz hozzá elmenni.

Legyen szó a KARÁCSONYRÓL vagy később az ANYÁK napjáról, névnapról vagy szülinapról, szerelemről, barátságról, vagy PEDAGÓGUSOKról.

3 x 50 g tea és/vagy 3×100 g kávé különböző ünnepi különleges összeállításban. Ez a mennyiség kb. 3 hónapra elegendő lehet, ha minden nap csak egy bögrével iszol, de olyan finom lesz, hogy napjában többször is megkóstolod.

Miért három? Mert a három egy bűvös szám, maga a szó, a magyar szó pedig egyedülállóan fejezi ki az összhangot. Te egy lélek vagy, én egy lélek vagyok, együtt egy harmadik lélek, amiben egyek leszünk. Tehát Három, az “ország”, ahol a három egy lesz, Háromnia, ott ahol létrejön a Harmónia. Csodálatos titkokat őriz a magyar nyelv!

Saint-Martin azt mondja, hogy a Három a szépség száma, mert a Három a materializálódás legelső foka, és ezért alak nélkül nem is képzelhető el. A női szépség száma is a Három. A szerelem száma a kétszer három, vagyis a hat. Minden létező személyben és dologban három mozzanat van:

– az első a középpont, a teremtő mozzanat – LÉLEK
– a második a megnyilatkozás mozzanata, az értelem – SZELLEM
– a harmadik az alakot öltés – TEST

(ui. azért három, mert ennyi fér el a dobozban kényelmesen 🙂 )

 

Cím

Go to Top