TEAharmónia ajándékutalvány

TEAharmónia ajándékutalvány

5 000 Ft125 000 Ft

Ajándékutalvány, mely a kiválasztott értékben beváltható TEAharmónia termékekre vagy természetgyógyászati lehetőségekre (konzultáció – online is, kezelés – csak személyesen, V.I.P. Egészségprogram)

Az ajándékutalvánnyal rendelkező érvényesítéskor hivatkozzon a rendelésszámra, melyet az ajándékutalványon fog megtalálni.

Leírás

Ajándékutalvány, mely a meghatározott értékben beváltható TEAharmónia termékekre vagy természetgyógyászati lehetőségekre (konzultáció – online is, kezelés – csak személyesen, V.I.P. Egészségprogram és workshopok) Az ajándékutalvány postázása esetén postaköltséggel kell számolni!

Az ajándékutalvánnyal rendelkező beváltási lehetőségei:

TEAharmónia termékeknél történő beváltás esetén, ha postázni kell a termékeket,  2.000,- Ft postaköltséggel kell számolni! Üzletben (Tiszaújváros, Szt. István út 35.) való levásárlás esetén nincs postaköltség.

Konzultáció online vagy személyesen történhet. A konzultáció díja 7.500,- Ft, ezért ha a megajándékozottnak azt szeretnéd, hogy az egészsége megőrzése, vagy a gyógyulása érdekében jöjjön el hozzám természetes megoldásokért, akkor a 7.500,- Ft-os ajándékkártyát válaszd!

Workshop díja 7.500,- Ft/alkalom, ezért ha úgy gondolod, hogy a megajándékozott szívesen résztvenne egy workshop-on, akkor szintén a 7.500,- Ft-os ajándékutalványt válaszd! Milyen workshopból választhat a megajándékozott? – Szappankészítés alapjai; – Teakészítő műhelytitkok; – A teázás művészete (stresszkezelés teával és az önismeret útja – a kínai kungfu teaszertartás alapjai).

Kezelés csak személyesen lehetséges Tiszaújvárosban: teljes testakupresszúra, fülgyertya fejmasszázzsal, köpölykezelés (5.000,- Ft/alkalom)

V.I.P. Egészségprogram részeként is beváltható az ajándékutalvány a választott értékben: A program teljes ára 77.000,- Ft,  mely  10 különleges és 5 csodás alkalom a rendszeresség optimizmusával. A 10 különleges alkalom online is megtartható, de az 5 csodás alkalom úgymond gyakorlati foglalkozás (kirándulás hozzám Tiszaújvárosba – szappankészítés, teakészítő műhelytitkok, a teázás művészete, teljes testakupresszúra, harmóniateremtés fülgyertyával), nem nélkülözheti a személyes jelenlétet.

Bővebben itt olvasható információ a programról: V.I.P. EGÉSZSÉGPROGRAM

 

További információk

Ajándékutalvány értéke

10.000,- Ft, 125.000,- Ft, 15.000,- Ft, 20.000,- Ft, 5.000,- Ft, 7.500,- Ft, 77.000,- Ft, 9.500,- Ft

Go to Top