TAURUS BIKA

2 500 Ft

BIKA 04.21.-05.21.

Earl Grey fekete teakeverék kék búzavirággal, bergamot olaj aroma

Exkluzív megjelenését a kiváló minőségű, három rétegű tasak adja maximális aromazáró védelemmel éjfekete színben, melyen arany címkén jelenik meg a Nap által megvilágított teázó csillagjegy.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

RENDELJ ZODIAC TEÁT SZERETTEIDNEK! 

EXKLUZÍV különleges tea a BIKA részére: A Bikában van valami célirányosan határozott, merev állhatatosság, szívós kitartás. Nehezen szánja rá magát a cselekvésre, de amibe belekezd, azt nagy kitartással be is fejezi. Fontos számára az életöröm minden fajtája. Stabilitása, nyugalma, a belőle sugárzó harmónia ritka emberi értékeket képvisel. Teája Earl Grey fekete teakeverék kék búzavirággal, mely az Earl-k között a legkivételesebb. E kiváló fekete teakeverék a jellegzetes bergamot aromájával egyszerűen leveszi lábáról a szívós bikát. S a fekete tea közt felbukkanó kék búzavirág, mint megannyi életöröm felejthetetlen pillanatokkal jutalmazza e jegy szülötteit, akik sosem tudnak betelni a föld csodáival. A tea illatos, leheletnyit füstös, markáns és erős ital.

Kimondva, vagy kimondatlanul, de szeretjük elolvasni, mit ír a horoszkópunk. Szeretjük magunkban felismerni a jó tulajdonságainkat.

A csomagoláson a fent leírt jellemzés megtalálható.

További információk

Tömeg N/A
Egységár

50 000 Ft/kg

Kiszerelés

50g

Cím

Go to Top