SCORPIO SKORPIÓ

2 500 Ft

SKORPIÓ 10.24.-11.22.

kínai zöld tea jázminvirágokkal

Exkluzív megjelenését a kiváló minőségű, három rétegű tasak adja maximális aromazáró védelemmel éjfekete színben, melyen arany címkén jelenik meg a Nap által megvilágított teázó csillagjegy.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

RENDELJ ZODIAC TEÁT SZERETTEIDNEK! 

EXKLUZÍV különleges tea a SKORPIÓ részére: Óriási akaraterő. Vonzzák a rejtélyek, minden titkot fel akar tárni, ő maga azonban nem adja ki könnyen titkait. Hozzuk teáját Kínából, ahol féltve őrizték a titkot ezer éveken át. Érzéki, csábító típus, a szerelemben is érvényesül hatalmas energiája. Tradicionális kínai zöld tea jázmin virágokkal illik hozzá. Mondják, a tea előnyös hatással van a szerelmi életre. Jázmin a szerelmes éjszakák illata. Nem bírja a középszerűséget. Nála minden örökké vagy soha, gyűlöl vagy imád, igen vagy nem. Semmit el nem hisz, amit meg nem tapasztalt. Nem ismeri a felejtést és a megbocsátást. Veszteségekből, sorcsapásokból, tragédiákból új erőre kap. Harmónikus aromájú, világossárga színű tea.

Kimondva, vagy kimondatlanul, de szeretjük elolvasni, mit ír a horoszkópunk. Szeretjük magunkban felismerni a jó tulajdonságainkat.

A csomagoláson a fent leírt jellemzés megtalálható.

További információk

Tömeg N/A
Egységár

50 000 Ft/kg

Kiszerelés

50g

Cím

Go to Top