SAGITTARIUS NYILAS

2 500 Ft

NYILAS 11.23.-12.21.

kínai sencha (zöld) teáját, indiai fekete tea, ribizli, papaya darabok, rózsaszirom, mályva virág, napraforgó szirom

Exkluzív megjelenését a kiváló minőségű, három rétegű tasak adja maximális aromazáró védelemmel éjfekete színben, melyen arany címkén jelenik meg a Nap által megvilágított teázó csillagjegy.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

RENDELJ ZODIAC TEÁT SZERETTEIDNEK! 

EXKLUZÍV különleges tea a NYILAS részére:  Szabadságszerető, rendkívül erős benne a függetlenségi vágy. Szeret utazni, vonzzák a nagy távlatok, az idegen kultúrák. Csészéjében helyezzük Kína nagy becsen tartott egyensúlyt teremtő sencha (zöld) teáját India fekete teájával, mely ízében őriz oly sok küzdelmet a dzsungellel, annak veszélyes állataival, a trópusi betegségekkel, mire gyökeret eresztett és a legjobbak közé került. Ribizli, papaya darabok, rózsaszirom, mályva virág, napraforgó szirom és a végeredmény máris egy újabb kultúra, mely függetlensége rabjává teheti. Sohasem véleményt alkot, hanem ítéletet. Hát lássuk, mit mond? Méltóságán aluli dolgokkal nem foglalkozik, önmagával szemben is maximalista.

Kimondva, vagy kimondatlanul, de szeretjük elolvasni, mit ír a horoszkópunk. Szeretjük magunkban felismerni a jó tulajdonságainkat.

A csomagoláson a fent leírt jellemzés megtalálható.

További információk

Tömeg N/A
Egységár

50 000 Ft/kg

Kiszerelés

50g

Cím

Go to Top