norvég Women’s krém

norvég Women’s krém

9 900 Ft

Elfogyott

Összetevők: Víz, Kapril-Triglicerid, Poliakrilamid, C13-C14 Izoparaffin, Laureth7, Dioscorea Villosa, Fenoxietanol, Kapril Glikol, Szorbinsav, Grapefruit-mag kivonat, SD alkohol, Aloe Vera, Tokoferol sav (E-vitamin)

Nettó űrtartalom: 100 ml

Elfogyott

Leírás

Mexikói yam gyökér kivonattal. A tápláló E-vitamint és Aloe Vera kivonatot tartalmazó testápoló krém használata hidratálja és bársonyossá teszi a bőrt. A benne lévő növényi összetevők javítják a bőr nedvesség háztartását és nyugtató hatásúak. Könnyen beszívódik, alkalmazása egyszerű. Egyaránt alkalmazható normál, száraz- és érzékeny bőrön is. Csak külső használatra!

Ezt a krémet javaslom azoknak a pácienseimnek, akik hormonegyensúly felborulásából fakadó problémával küzdenek és tőlem kérnek segítséget. Nem minden esetben, nem mindenkinek, nem mindegy mennyi ideig és mikor használja a krémet. Saját érdekedben HASZNÁLAT ELŐTT HORMONEGYENSÚLY TANÁCSADÓ szakemberrel konzultálni kell a pontos használat betartását illetően.

A krémet postázom megrendelés esetén, de felelősséget a krém használatáért nem vállalok. Ez legyen a Te döntésed! A Te érdeked!

Cím

Go to Top