Mesélő TEAbox

12 500 Ft

Elfogyott

A Mesélő TEAbox-ban 20 féle tea található a mesélő teák közül, aranyos kis üvegekben. Üvegenként 4 bögrére elegendő tea készülhet.

SAJNOS, nem lesz több ilyen teabox, mert az az üveg, amit ebben a dobozban használtam, nem elérhető. Újra kell gondolnom, ki kell találnom, mi legyen helyette. 🙂

Elfogyott

Leírás

A meseták összesen 24-en vannak és  ITT TALÁLOD

A dobozba azonban 20 üvegcse fér. Hogy melyik tea került épp a dobozba, az a véletlen műve.

Minden Mesélő TEAbox tartalmaz egy csomag Mesekártyát, melyen megtalálod a teához tartozó szimbólum életrevaló útravaló tanítását, illetve minden információt a teáról, annak elkészítési módjáról. A Mesekártya mind a 24 meseteát tartalmazza, de a doboz tartalma 20 üveg mesetea.

A Mesekártyákról itt olvashatsz.

Egy-egy üvegbe 4 perfect kanállal tettem, ami  kb. 4 bögrényi főzetre elegendő.  Összesen kb. 80 főzetre elegendő a Mesélő TEAbox tartalma.

Azért körülbelüli, hogy hány főzetre elegendő, mert tőled függ, hogy mennyit teszel egy bögre teához. A gyümölcstea lehet, hogy csak két főzet, de ha egy kancsóval készíted, akkor egy főzet. A zöld tea pedig lehet 4 bögre teára is elegendő, az oolong többször felönthető …stb… Rajtad múlik hány bögre teát hozol ki belőle.

 

Cím

Go to Top