Adventi 24 Mesélő teabox

Adventi 24 Mesélő teabox

8 900 Ft

Elfogyott

24 db különlegesen finom mesélő teát egy-egy újrahasznosított papírfilterbe csomagoltam és ünneplő ruhába öltöztettem. Egy filter tea egy 3 dl-s bögréhez is elegendő. A teák nem filteres teák, hanem a szálas teákat tettem filterbe.

Itt tudod megnézni, hogy milyen Mesélő Teák öltöttek ünnepi ruhát.

Angol nyelvű verizót itt találod: Hungarian Folk Tale TEAbox

Elfogyott

Leírás

Szeretnéd változatossá tenni a napi teaivás élményét? Mi lenne megnyugtatóbb, mint hosszú hideg estéken, álmos reggeleken olyan teát kortyolni, melyek ősök tanításaival segít ellazítani?

Bemutatom neked a Mesélő Teák kollekciómat, amelyet kifejezetten arra terveztem, hogy az adventi készülődés hideg téli estéin életrevaló útravaló tanításai segítsenek egyensúlyban tartani.

Teáimat a magyar népmesék varázslatos és egyedülálló tanításai ihlették. 24 meseszimbólum 24 ősöktől örökölt tanítással, melyek segítenek, ha elakadtál az életben és nem tudod merre menj.

A teakeverékek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak egy hosszú nap után a karácsony túlterhelt forgatagában. Minden napra egy tea.

A cél, hogy ezek a különleges teák ellazítsanak, megnyugtassanak, hogy felfrissülve és megfiatalodva indítsd a napod, készülj a karácsonyra.

Tökéletes ajándék karácsonyra! Látogass el üzletünkbe, vagy rendelj még ma online webáruházunkban!

24  meseszimbólum és azok tanítása jelenik meg a teák csomagolásán, amolyan életrevaló útravalóul. A Mesélő Teák öltöttek ünnepi ruhát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Adventi 24 Mesélő teabox” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top