Levendulás bögre

Levendulás bögre

4 150 Ft

NEW BONE CHINA bögre – új generációs csontporcelán. Vegán bögre, mert nélkülözi a csontporcelán legfőbb összetevőjét (40-50 %), a szarvasmarha csontlisztjét. A csontporcelán állatok hamvaival elegyített kerámia anyag, melyben az állati hamu a kálcium-oxidot helyettesíti, mivel kevés a természetben előforduló forrása. A porcelánokra jellemző kopásállósággal, lágy, meleg fényű krémes fehér színnel rendelkezik a bögre. Fogd kezedbe és kérdezd meg a tenyered! Gyengéden omlik bele, kellemes a tapintása. Gyönyörű és elegáns, színe nedves fényes. Különleges kelléke a teázásnak.

Kategória:

Leírás

Új generációs VEGÁN csontporcelánBÖGRE. – Hogy lehet egy bögre vegán?

New Bone China. A china nem mindig Kínát jelenti, hanem a porcelán elnevezését takarja.

A vegán csontporcelán bögre nélkülözi a finom csontporcelán (Fine Bone China) legfőbb összetevőjét (40-50 %), a szarvasmarha csontlisztjét. A csontporcelán állatok hamvaival elegyített anyag, melyben az állati hamu a kálcium-oxidot helyettesíti, mivel kevés a természetben előforduló forrása. Ezáltal lett Fine Bone, azaz áttetsző és erős a porcelán.

Csakhogy a kozmetikai ipar is rákattant az állati eredetű csontlisztre és mivel több pénzük volt felvásárolni, kevés lett a csontliszt, a finom csopntporcelán pedig drága lett.

Ekkor megszületett az új generációs csontporcelán a porcelánokra jellemző kopásállósággal, lágy, meleg fényű krémes fehér színnel.

Fogd kezedbe és kérdezd meg a tenyered! Gyengéden omlik bele, kellemes a tapintása. Gyönyörű és elegáns, színe nedves fényes. Különleges kelléke a teázásnak.

Go to Top