Kandisz Kristály – 50 g

Kandisz Kristály – 50 g

500 Ft

Elfogyott

Tört kandisz Nádcukor – 99,7 g szénhidrát, ebből cukor 99,7 g

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A kandisz kristály, mint egy valódi kristály tündököl a pohárban.  A stílus és elegancia édes pillanata. A szépség és a tökéletesség a részletekben rejlik. Ünnepivé varázsolja a teázás és kávézás élményét. Hideg vagy forró italok édesítésére.

JAVASLAT – ELBŰVÖLŐ Kandisz kristályok PARTY pezsgős pohárban hibiszkusszal. A gyerekek imádnak felnőttesdit játszani, utánozni mindent, amit a nagyok tesznek. Olyan, mintha, de nem az. 🙂 Szerintem kislánypartikon nélkülözhetetlen. Elképzelem, ahogy felé nyúlnak és előkelően játsszák a hercegnőt.

A kandiszcukor a valódi cukor (nádcukor) természetes kristályosodása. Gyönyörű, még a felnőtteket is elbűvöli. A hibiszkusz és a kristály pezsgőben…? Téli ünnepi estéken? Gyerekekkel együtt?

Kandisz kristályokat most nyolc féle színben találsz nálam. Előkelő fehér, mint egy hegyikristály, ami a leghatékonyabb gyógyító kő. Halvány rózsaszín, mint a végtelen béke köve a rózsakvarc. Sötét rózsaszín, mint egy rodonit, mely gyógyítja az érzelmi zűrzavart. Lila, mint a csaroit, a lélekkő, mely legyőzi a félelmet, továbbá világoskék, sötétkék, sárga, narancssárga.

És láss csodát… A dolgok nem hétköznapiak, hanem RENDKÍVÜLIEK!

További információk

Tömeg N/A
Kandiszkristály

fehér, lila, magenta, narancssárga, rózsaszín, sárga, sötétkék, világoskék

Go to Top