Indian Summer

1 500 Ft3 000 Ft

Elfogyott

Rooibos tea, csipkebogyó héj, kenderlevél 5 %, gyömbér, kurkuma darabok, curry levél, moringa levél, fagyasztva szárított szilva, bazsarózsa, körömvirág

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Sajnos a teát egyelőre nem lehet kapni, mert vizsgálják a cannabis levelek tartalma miatt.

Addig is, amíg újra rendelhető lesz: Erről a teáról sokmindent el lehetne mondani. Főleg az összetevőkről. Ami újdonság benne és nálam a boltban, az összetevők között a kender levél. 2020. márciusában voltam egy akupresszúrás szakmai napon Budapesten. Itt hallgattam meg egy előadást a kannabinoid medicináról. Aztán a CBD olajok terápiás alkalmazásáról még ugyanebben az évben továbbképeztem magam pont azért, hogy a páncienseimnek is tudjak segíteni, ha ilyen irányú segítségre van szükség és egyébként is érdekelt, hogy mit tud a kender terápiás alkalmazása.

Most azonban a webshopban vagyunk és a kender levél benne van ebben a rendkívül finom teában. Magyarországon és az Európai Unióban is szabályozva van, hogy a kenderből készült termékek maximum 0,2 % THC tartalommal rendelkezhetnek. A THC tartalom az, ami miatt részegítő, bódító hatást tud a növény produkálni. Ez a THC tartalom a növény virágzatában van jelen, abból tudják kivonni. A teánkban pedig levelek vannak. Tehát senki ne várja, hogy tudatmódosító állapotba fog kerülni a fogyasztása során. Viszont magának a kendernek számtalan hatóanyaga, hatása van ezen kívül is, ami miatt érdemes fogyasztani. Ebben ráadásul a rooibos és a moringa turbóra kapcsolja a teát. És akkor még ott van a kurkuma is! Szóval jó kis cucc!

Olvastál a honlapomon a rooibosról és a moringáról? Tedd meg!

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

100g, 50g

Egységár

30 000 Ft/kg

Cím

Go to Top