HAT BÁRSONYHINTÓ – 50 g

1 300 Ft

hibiszkusz, ribizli, papaya kockák (cukrozott), bodzabogyó, fagyasztva szárított málna darabok, eperdarabok, fekete ribizli, áfonya és földi szeder aroma

+ 1 db mesekártya

Leírás

A hat érzék: látás, hallás, szaglás, ízlelés, tapintás, gondolatok a VilágSzép észleléséhez.

Gyűjtsd össze mind a 12 MESEtanítást és játsz! Szülessenek új mesék. A mese szimbólumokat véletlenszerű sorrendbe rakva, összeolvasva, újabb és újabb mese formálódhat.

Nagyon jó játék gyerekekkel felnőtteknek, felnőttekkel gyerekeknek a mai rohanó világban, amikor alig szánunk időt egymásra és néha már úgy érzem csak a virtuális világ létezik. A gyerekek szeretnek élő random meséket hallgatni és ők maguk is szeretnek fantasztikus történeteket kitalálni. A Mesekártyák segítségével könnyen repül majd a betegségben töltött idő vagy a vidámsággal teli szabadidő.

Az ötletet Dr. Pressing Lajos: Szellemi tanítások a magyar népmesékben c. könyve adta. Arra gondoltam, hogy ezeket a tanításokat a teák csomagolásán megjelenítem útravalóul azoknak, akik megveszik. Lílávadzsra Pressing Lajos (Magyarországi Buddhista misszió papja, szellemi tanító, jóga- és meditációs oktató, szabadfoglalkozású fordító, szerkesztő) gondolatait követve választottam 12 teát 12 magyar népmesei elemhez, hozzá a megfelelő tanítást. Mivel véletlenek nincsenek, amikor választunk pont azt a teát fogjuk választani, melynek tanítására szükségünk van.

Bármennyit is hezitálsz melyik legyen, a végén gondolkozz el rajta vajon miért az került hozzád, amelyiket megvetted vagy megkaptad ajándékba!

Go to Top