Fekete levendula

1 500 Ft3 400 Ft

Elfogyott

fekete tea 65 %, levendula virág, eukaliptusz levél, narancshéj, borsmenta, citromhéj, moringa, kék búzavirág, körömvirág

illóolajok: citrom, borsmenta, eukaliptusz

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Különleges teakeverék az ünnepi asztalra. Nem a levendula fekete, hanem a tea, amiben megtalálható a levendula. 🙂 Ezért választottam neki ezt a nevet.

A tea önmagában is különleges összetételű, az illóolajok kiemelik, hangsúlyozzák a menta, a citrom, és az eukaliptusz illatát. (általában nem illóolajokat használnak a teakeverékek összeállításakor, ezért ez a tea ettől igazán felemelő).

A levendulavirág, a kék búzavirág, a sárgán megcsillanó körömvirág a moringa levelekkel és fekete teával igazán delux élmény.

Ehhez le kell ülni, csukott szemmel föléhajolni, kortyolni. Még ne nyeld le! Vegyél egy mély levegőt és csukott szájjal engedd az ízérzékelőidet ébredni és figyelj! Figyelj az ízekre, az érzésre! Majd figyelj arra, milyen illatokat érzel, amikor kifújod az orrodon az illatokkal feltöltött lélegzeted?

A fekete tea telis tele van illatokkal, ízekkel. Ettől egyedi és különleges. Ezeket az illatokat támogatja ebben a keverékben a frissítő, légútak szabad átjárását biztosító menta, citrom és eukaliptusz illóolaj.

 

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

100g, 50g

Egységár

34 000 Ft/kg

Cím

Go to Top