B.Tox nappali arckrém

9 900 Ft

Ránctalanító nappali arckrém (nettó űrtartalom: 50 ml)

  • Botox-hatás tű nélkül (Syn-Ake 3 %)
  • Az arckrém használható nyakra és dekoltázsra is
  • Napjaink leghatékonyabb fájdalommentes fegyvere a mimikai ráncok ellen
  • Teljes mélységében megújítja a bőrt, feltölti a ráncokat
  • Forradalmian új, luxus kategóriájú kozmetikai hatónyagok (Syn-ake, Matrixyl-3000)
  • Őssejt kultúra és retinol a bőrsejtek fiatalításáért
  • Már 1 hét rendszeres használat után látványos változás
  • Minden bőrtípusra ajánlott
Kategória: Címke:

Leírás

A mai nő igényes a külsejére, a szépségére érett időszakában is. Akkor főleg. Emlékszem, nagymamámat soha nem láttam “nőnek”, pedig mikor gyerekként ott nyaraltunk 50-60 éves lehetett. Fejkendős, sok szoknya, otthonka, nagymama… Ma az 50-es éveiben járó nő gyönyörű, hol van még az öregkor. Fiatalos megjelenése sugárzó. Ad magára, ad a bőrére. Szeretne mindent megtenni, hogy az arcán minél később jelenjenek meg a ráncok, vagy ha megjelennek valahogy kordában tudja tartani. Ezeknek a nőknek szeretném ajánlani:

Ennek a krémnek a kiemelt hatóanyaga a Syn-Ake 3 %, mely a botox természetes alternatívája, tulajdonképpen egy “lágy botox”. A templomi viperák mérgének idegbénító összetevőjét (botoxot) utánzó szabadalmaztatott hatóanyag működési elve, hogy visszafogja az arcizmok összehúzódását, leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, és ezáltal csökkenti az arckifejezések által okozott ráncok kialakulását, azok elmélyülését. Használatától a bőr látványosan kisimul.

A botox méltó vetélytársának tartott SYN-AKE alapú arckrém óriási előnye, hogy hatása akkumulatív, azaz hatékonysága a napi használattal egyre csak növekszik, nem pedig egy látványos kezdeti hatás után fokozottan csökken. Arról nem is beszélve, hogy a botox injekciók toxikus anyagai a májban learkódnak, míg a biokémiai eljárással előállított Syn-Ake peptid a szervezetből folyamatosan kiürül és nem károsítja azt.

Cím

Go to Top