ARIES KOS

2 500 Ft

KOS 03.21.-04.20.

India assami teakertjének csúcsminőségű (FTGFOP1) zöld teája

Exkluzív megjelenését a kiváló minőségű, három rétegű tasak adja maximális aromazáró védelemmel éjfekete színben, melyen arany címkén jelenik meg a Nap által megvilágított teázó csillagjegy.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

RENDELJ ZODIAC TEÁT SZERETTEIDNEK! 

EXKLUZÍV különleges tea a KOS részére: Számára az élet kihívás. Teája egy assami teakert csúcsminőségű FTGFOP1 zöld teája lehet a legkiválóbb minőségű ökológiai termesztésű teák közül Sewpur teakertjéből, fantasztikusan finom ízzel, világos zöld színnel Indiából. Egy zöld tea a fekete teák uradalmában. A Kos célja győzni, élre kerülni és megmutatni, ki is ő valójában. Ez a tea megmutatja, hogyan képes csúcsminőséget produkálni ott, ahol a fekete tea az úr. Kedvenc iránya az egyenes. Amit mond, azt úgy is gondolja. Becsületes, egyenes jellem, akire minden helyzetben számítani lehet. A jegy tüzes energiája a nőket megszépíti, a férfiakat pedig ellenállhatatlan hódítóvá teszi. A tea borostyán színű, enyhén fűszeres illattal.

Kimondva, vagy kimondatlanul, de szeretjük elolvasni, mit ír a horoszkópunk. Szeretjük magunkban felismerni a jó tulajdonságainkat.

A csomagoláson a fent leírt jellemzés megtalálható. pH 6,88

További információk

Tömeg N/A
Egységár

50 000 Ft/kg

Kiszerelés

50g

Cím

Go to Top