Aranyos Nagyapám

6 500 Ft

24 db különlegesen finom mesélő teát egy-egy újrahasznosított papírfilterbe csomagoltam és ünneplő ruhába öltöztettem. Egy filter tea egy 3 dl-s bögréhez is elegendő. A teák nem filteres teák, hanem a szálas teákat tettem filterbe, melyek egyedi aranyos címkéjén magyar népmesei szimbólumokat jelenítek meg, azok útravaló tanításaival. Az arany a szeretet megerősítése, az érzelmünk aláhúzása. A magyar nyelv gyönyörűsége, az arany szavunk használata, ha valaki kedves (aranyos) számunkra.

AZ ARANYSZALAGON A FELIRAT IGÉNY SZERINT VÁLASZTHATÓ (kattints a választáshoz):

Valentin napra – Aranyos Szerelem

Nőnapra – Egy aranyos nő

Anyák napja – Aranyos Anyukám

Apák napja – Aranyos Apukám

Szülinapra – Boldog szülinapot!

Névnapra – Boldog névnapot!

Karácsonyra – Adventi 24 aranyos

Kategória:

Leírás

Minden évben van egy nap, amikor az apukákra, nagyapákra nagyobb figyelmet szentelünk, mert a hétköznapok rohanó világában sajnos alig van időnk megállni és figyelni Rájuk. Természetes, hogy vannak és talán ez a nap emlékeztet minket arra, hogy léteznek. Június harmadik vasárnapja! Végre nekik is van egy napjuk! Nőként nekem nagyon rosszul esik/esett, hogy nagyon sok férfi elutasítja a Nőnapot és talán érthető is, mert valahol elrontjuk őket gyermekkorban, amikor kötelező jelleggel élik meg a nők ünneplését és ez egy életre szóló elutasítást jelent számukra. Ezt követő időszakaikban pedig már nagyon nehéz elfogadniuk, hogy kifejezzék az őszinte tiszteletet a nők iránt. Pedig szeretik a nőket és sokat köszönhetnek nekik, ahogy a nők is nagyon sokat köszönhetnek a férfiaknak, apáknak, nagyapáknak. Én örülök neki, hogy végre nekik is van egy napjuk, amikor a hétköznapok ünnepnapjain túl egy kicsit jobban figyelünk rájuk.

Miért szeretjük az apákat? Mert olyan impulzusokban részesítik kezdettől fogva a gyermeket, ami eltér az anya ölelő, gondoskodó szerepétől. Ők inkább lendületes, kihívásokkal teli ingereket közvetítenek. Játékuk során akár kisebb vészhelyzetek elé állítják őket, miközben megtapasztalják az apai biztonságot is. Az apai impulzusok kedvezően befolyásolják a gyermek mozgás-, értelmi és érzelmi fejlődését a legkisebb életkortól fogva.

Igyunk egy teát velük és emlékezzünk együtt, milyen jó, hogy vannak. Ezekhez a pillanatokhoz és az emlékek felidézéséhez kínálom ezeket a különleges teákat, mindegyiken egy-egy életrevaló útravalóval a beszélgetésekhez.

A Mesélő teákról először a gyerekek juthatnak eszünkbe, de nem nekik szántam, bár ők is ihatnak belőle.

Ma már a mesék, a mesélés a gyerekekhez köthető, felnőttként eltűntünk megérteni régmúlt idők bölcsességeit.

Ezek a teák a felnőttekről, felnőtteknek szólnak. Mikor megoldandó nehézségeink vannak és vannak barátaink, akkor ők is azt szokták kérni: Na, mesélj, mi bánt? Vagy Na, mesélj, mi az a jó dolog, aminek ennyire örülsz?

Az Életrevaló Útravaló ősök hagyatéka, a meseszimbólumok, a tanítások ilyen esetekre mind a felnőtteknek nyújt segítséget a mindennapjaikban, az elakadásaikban, mint régen. A szimbólumok segítenek akkor is, ha örömünk van, netán a túlzott öröm visz tévútra.

A felnőttek sokszor elakadnak, hogyan tovább kérdéseikkel nem tudják merre menjenek. A teákon szereplő szimbólumok, tanítások segíthetnek gondolkodni, erőt adni, irányt mutatni, miközben a tea finom illata csukott szemmel körbeleng.

24  meseszimbólum és azok tanítása jelenik meg a teák csomagolásán, amolyan életrevaló útravalóul.

Cím

Go to Top