Aranyos Anyukám

6 500 Ft

24 db különlegesen finom mesélő teát egy-egy újrahasznosított papírfilterbe csomagoltam és ünneplő ruhába öltöztettem. Egy filter tea egy 3 dl-s bögréhez is elegendő. A teák nem filteres teák, hanem a szálas teákat tettem filterbe, melyek egyedi aranyos címkéjén magyar népmesei szimbólumokat jelenítek meg, azok útravaló tanításaival. Az arany a szeretet megerősítése, az érzelmünk aláhúzása. A magyar nyelv gyönyörűsége, az arany szavunk használata, ha valaki kedves (aranyos) számunkra.

AZ ARANYSZALAGON A FELIRAT IGÉNY SZERINT VÁLASZTHATÓ (kattints a választáshoz):

Valentin napra – Aranyos Szerelem

Nőnapra – Egy aranyos nő

Anyák napja – Aranyos Anyukám

Apák napja – Aranyos Apukám

Szülinapra – Boldog szülinapot!

Névnapra – Boldog névnapot!

Karácsonyra – Adventi 24 aranyos

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Minden évben van egy nap, amikor az anyukákra, nagymamákra nagyobb figyelmet szentelünk, mert a hétköznapok rohanó világában sajnos alig van időnk megállni és figyelni Rájuk. Természetes, hogy vannak és talán ez a nap emlékeztet minket arra, hogy léteznek. Május első vasárnapja.

Igyunk egy teát velük és emlékezzünk együtt, milyen jó, hogy vannak. Ezekhez a pillanatokhoz és az emlékek felidézéséhez kínálom ezeket a különleges teákat, mindegyiken egy-egy életrevaló útravalóval a beszélgetésekhez.

A Mesélő teákról először a gyerekek juthatnak eszünkbe, de nem nekik szántam, bár ők is ihatnak belőle.

Ma már a mesék, a mesélés a gyerekekhez köthető, felnőttként eltűntünk megérteni régmúlt idők bölcsességeit.

Ezek a teák a felnőttekről, felnőtteknek szólnak. Mikor megoldandó nehézségeink vannak és vannak barátaink, akkor ők is azt szokták kérni: Na, mesélj, mi bánt? Vagy Na, mesélj, mi az a jó dolog, aminek ennyire örülsz?

Az Életrevaló Útravaló ősök hagyatéka, a meseszimbólumok, a tanítások ilyen esetekre mind a felnőtteknek nyújt segítséget a mindennapjaikban, az elakadásaikban, mint régen. A szimbólumok segítenek akkor is, ha örömünk van, netán a túlzott öröm visz tévútra.

A felnőttek sokszor elakadnak, hogyan tovább kérdéseikkel nem tudják merre menjenek. A teákon szereplő szimbólumok, tanítások segíthetnek gondolkodni, erőt adni, irányt mutatni, miközben a tea finom illata csukott szemmel körbeleng.

24  meseszimbólum és azok tanítása jelenik meg a teák csomagolásán, amolyan életrevaló útravalóul.

Mikor gyermek voltam, emlékverses könyve sokunknak volt és abban egy vers mindenkinek, ami valahogy így szólt:

Hogy egy Édesanya milyen drága kincs, azt csak az tudja, akinek már nincs. Adhat néked az Isten kétszer kincset, márványpalotát, de egyet nem adhat kétszer: Édesanyát!

Cím

Go to Top