AQUARIUS VÍZÖNTŐ

2 500 Ft

VÍZÖNTŐ 01.21.-02.20.

Fagyasztva szárított bodza, szőlő, hibiszkusz, szeder, málna, meggy, fekete ribizli, áfonya

Exkluzív megjelenését a kiváló minőségű, három rétegű tasak adja maximális aromazáró védelemmel éjfekete színben, melyen arany címkén jelenik meg a Nap által megvilágított teázó csillagjegy.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

RENDELJ ZODIAC TEÁT SZERETTEIDNEK! 

EXKLUZÍV különleges tea a VÍZÖNTŐ részére: A meglepetések embere. A Vízöntő nem ragaszkodik semmihez, nem kötik szabályok, nem befolyásolják konvenciók. Teája az őszintén kimondott szó gyümölcseinek teája kiismerhetetlen, ahogy e jegy szülötte is. A teáját ihatod önmagában, készítheted mézzel, ékesítheted citromlével – nincs szabály! Úgy jó, ahogy Te szereted, és hidd el meglepően finom lesz. Ha egy teát lehetne olyan jelzővel illetni, mint egy igazán finom vörösbort, akkor azt mondanám, kiváló minőségű gyümölcsökből létrehozott mélybordó, testes, nagyon ízletes tea. A vízöntő tekintete tiszta, szíve gyermekien ártatlan. Nyíltságot ad és másoktól is nyíltságot vár cserébe.

Kimondva, vagy kimondatlanul, de szeretjük elolvasni, mit ír a horoszkópunk. Szeretjük magunkban felismerni a jó tulajdonságainkat.

A csomagoláson a fent leírt jellemzés megtalálható.

További információk

Tömeg N/A
Egységár

50 000 Ft/kg

Kiszerelés

50g

Cím

Go to Top