Loading...
Teaszakértelem 2018-03-22T13:31:06+00:00

TEABOLT

VÁSÁROLJ SZEMÉLYESEN

Vásárolj személyesen és lásd a filozófia mosolyát! Érezd meg az illatokat, a művészi színeket, a szépség burkolt ábrázolását! Keverd kedvedre saját teádat! Válogass a világ legjobb kézműves kávéiból! Olvadj el a legfinomabb csokoládéktól!

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek  9:00 – 17:00

Szombat: 9:00 – 12:00

Cím: TEAharmónia TEAbolt, Tiszaújváros, Szt. István út 35.

tel.: 06/70/333-7567

Kapcsolat

WEBSHOP – a nő titka

ONLINE TEABOLT

Olyan ez, mintha az álmaim véletlenül átcsúsznának velem a valóságba …

Nem tudsz eljönni személyesen? Lépj be hozzám online! A teák világán kívül sok minden mással is találkozni fogsz, ami természetessé teszi létmódunkat, megszünteti a mindennapi megfelelés és akarás görcsét. Higgy a szemednek és válogass bátran!

Ha kérésed, kérdésed van, írj vagy hívj nyugodtan!

Webshop

TEAbox

TÖKÉLETES AJÁNDÉK

TEAbox ajándékba.

Azon túl, hogy csupa finomságot tartalmaz, tökéletessége, hogy a benne lévő termékekről plusz információ  olvasható a TEAbox belső fedelén.

Minden olyasmiről szól, amitől különlegesnek érezheti magát az ajándékozott.

A TEAboxba kerülő termékek egyedileg is összeállíthatóak.

Boltunkban prémium minőségű üvegtermékek és különböző teázáshoz szükséges kellékek is megtalálhatóak.

Bővebben

LELKIISMERET-FURDALÁS NÉLKÜL

ÉLVEZD A TEA JÓTÉKONY HATÁSÁT

A tein (koffein) nagy mennyiségben fogyasztva terheli szervezetünket. Normál mennyiség bevitele mellett azonban azt lehet kihozni belőle, amit igazán tud: serkenteni testünk működését, felgyorsítani az anyagcserét, fokozza az izmok teljesítőképességét, hatással van az idegrendszerre, szívrendszerre, segíti a megfigyelést, az ítéletalkotást, koncentrálóképességet, javítja a memóriát és a logikus gondolkodást, a rák megelőzésében is szerepet kaphat. Tágítja az agyi ereket, ami által enyhíti a migrénes fejfájást. Nem véletlen, hogy számos fájdalomcsillapító gyógyszer alapja koffein.

Bővebben

HOGYAN KÉSZÍTSD EL?

EGY KIS SEGÍTSÉG AZ ÉLVEZETES TEÁZÁSHOZ

A tea műalkotás. Nem létezik üdvözítő recept a tökéletes tea elkészítésére. Minden egyes főzetnek más és más tulajdonságai vannak, melyek a vízzel és a hővel kötött frigyről, öröklött emlékekről, és egyéni mesemondókedvről árulkodnak. Hangulatteremtő árnyai és a fények játéka örömünk és bánatunk lenyomata. Mestermű, mely rólunk szól, mivel mi magunk vagyunk a mestermű.. (Kakuzo Okakura)

Bővebben
Imádom a teát. Azok, akik nem értik, tartalmatlannak nevezik. A szemükben csak pár milligrammal több a semminél. A parfümje, a lelke, az illúziója elvesz, mert nem tudják lemérni, és csak a sárga, forró víz marad a csészéjükben. Azt mondják, hogy nincs lelke, pedig csak az egyénisége hiányzik. Magunk adunk neki egyéniséget. Meddő és királyi ital, amely nem táplál, de teret enged a belegondolásunknak, az álmainknak és a fantáziánknak. Terméketlen, önmagáért való, kéjes, mint a csók. A többi italok követelőznek. Elveszik valaminket, vagy adnak valamit, megváltoztatnak. Ez csak kihozza, hangsúlyozza, aláhúzza igazi valónkat, megmutat önmagunknak, az arcunkat tükrözi.
(Kosztolányi Dezső)

FITOTERÁPIA

GYÓGYNÖVÉNYEK

APITERÁPIA

AROMATERÁPIA

HKO

AKUPRESSZÚRA

FÜLGYERTYA

MOXA KEZELÉS

TEASZAKÉRTELEM

TEÁK

GYÓGYTEÁK

KÁVÉK

WORKSHOPOK

ELŐADÁSOK

WORKSHOPOK

TÁBOROK