TEAKÉSZÍTŐ MŰHELY – KÉZZEL KÉSZÜL A SZERETET

Harmóniateremtő workshop

2023. február 14. szerda 17:00

A teakészítés MŰVÉSZET, a tea MESTERMŰ, mely rólunk szól, mert mi magunk vagyunk a mestermű.

A gyógynövényekből nagyon sok mindent készíthetünk. Teát, szappant, krémet, kölnit, fürdősót, fűszersót és számos más dolgot. Ma már egyre többen előtérbe helyezzük a saját készítésű termékeket, ajándékba meglepetéseket, mert a mai fogyasztói társadalomban nagy valószínűséggel mindenkinek van mindene.

Gyere, most készítsük el együtt azt a különleges teakeveréket, amit sehol nem lehet beszerezni, csak itt, mert Te készíted Itt és Most.

Itt kézzel készül a szeretet!

A tea MŰALKOTÁS. A tea filozófiája a szépség burkolt ábrázolása, a filozófia mosolya. Egyet jelent a nyugalommal, az eleganciával, a tiszta szépséggel.

Ha van belső indíttatásod kedvedre keverni teát, akkor ez a műhely kiváló helyszíne lehet a kreativitásod megélésének. Ha szereted a teákat, szeretnél sok mindent megtudni a teákról, a teakészítés művészetéről, ha szeretnél elkészíteni három egyedi teakeveréket, ahogy éppen szeretnéd, akkor tarts velem!

Tervezed meg, keverd össze, nevezd el, csomagold és vidd haza.

A teának most nem a gyógyhatása kerül előtérbe, hanem az élvezet értéke. Az élvezet mögött azonban mindig ott van gyógyító ereje, csak figyelj, mesélek! Állítsd össze Te is a legfinomabb, legelbűvölőbb teakeveréked levelekből, virágokból, fűszerekből, gyümölcsökből!

A teakeverékek összeállításához szakértő segítséget adok.Elmondom milyen növényeket használj fel szerelmes bájitalhoz a SZERELMES FITOTERÁPIA segítségével. Ötleteket adok az asztrológiai csillagjegyekhez köthetően, kinek miért mi lehet a kedvence?

Mi mindent fogsz megtudni, ha velem tartasz ezen a Harmóniateremtő online workshopon?

  • Milyen teákat ismerünk?
  • Mit nevezünk élvezeti teának? Csak élvezzük, vagy van gyógyító hatása is?
  • Hogyan készítsd el, hogy elérd a legtökéletesebb élvezeti értéket?
  • Mi újság a koffeinnel? Hogyan tudom szabályozni a tea koffeintartalmát?
  • Milyen egészségünket érintő előnyei és hátrányai vannak a teáknak?
  • Hogyan építhető be a mindennapi életbe a tea fogyasztása?
  • Keverjünk kedvünkre teát! A teakészítés művészetének alapjai.
  • 4 tea és 4 csokoládé kóstolása

IDŐPONT:

2023. február 14. 17:00

IDŐTARTAM:

1,5-2 óra

HELYSZÍN:

TEAharmónia TEAbolt, Tiszaújváros, Szent István út 35.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

15.000,- Ft/ 2 fő, most Valentin-napi kedvezménnyel!

A díj tartalmazza a felhasznált alapanyagot, teákat, fűszereket, gyógynövényeket, virágot, gyümölcsöt, a szükséges eszközöket, a kérdéseitekre a válaszokat, a jó hangulatot és az információs anyagokat.

A résztvevők száma korlátozott.

KIK JÖHETNEK?

Barátok, ismerősök, ismeretlen ismerősök, csapatépítő munkatársak, kapcsolatot erősítő családtagok, nők, férfiak, gyerekek.

MIT VISZEL HAZA?

1 x 50 g TEA különböző különleges összeállításban, ahogy azt megálmodtad és elkészítetted. Ez a mennyiség kb. 1hónapra elegendő, ha minden nap csak egy bögrével iszol, de olyan finom lesz, hogy napjában többször is megkóstolod.

INFORMÁCIÓT a teákról és a növények szerelmes világáról és hazavihető információs füzetet.

A TEAKÉSZÍTÉS MŰVÉSZETÉT, élményt, varázslatot, amit akkor élsz át, amikor megszólítanak a virágok, gyümölcsök, levelek; az ÉRZÉST, mikor egy láthatatlan szemsugár fölvillan, ahogy rád néznek, amikor rájuk nézel.

JÓ HANGULATOT!

MI MARAD ITT?

Ami köztünk bizalmasan elhangzott.

MIT MESÉLHETSZ EL BÁRHOL BÁRKINEK?

Mindent, ami nem marad itt!

Tetszik a bejegyzés? Ismertesd meg másokkal is!