A már jólismert MESETÁKHOZ elkészültek a MESEKÁRTYÁK. Ehhez azonban a gyerekek segítségére volt szükségem. Olyan gyerekek segítségét kértem, akik szépen tudnak rajzolni, fantáziadúsak és ki tudnak tölteni rajzukkal egy  rajzlapot.

A gyerekek életkora óvodás és kisiskolás, akik még mesevilágban élnek és nem befolyásolják a felnőttek félelmei.

Sokan vannak a felnöttek között, akik a mesetanításokat nem ismerik, ezért úgy gondoltam, ha a teákat felöltöztetem ezekkel a szimbólumokkal, akkor közelebb kerülhetünk őseink hagyatékához, az ősi tudáshoz és a teákat is megszeretjük.

A MeseTeák a legfinomabb teáim egynémelyike, melynek csomagolásán felnőtteknek szóló életrevaló útravaló a mesék szimbólumaival és azok tanításaival, amiket a gyermekek még értenek, a felnőttek már feledtek.

Mivel ők még értik, ezért a gyerekeket kértem, rajzolják meg az egyes szimbólumok illusztrációit. Ezek a rajzok a MeseKártyákon jelennek majd meg, melyek segítségével a meseszimbólumokat véletlenszerű sorrendbe rakva, összeolvasva, újabb és újabb mese formálódhat.

Nagyon jó játék gyerekekkel felnőtteknek, felnőttekkel gyerekeknek a mai rohanó világban, amikor alig szánunk időt egymásra és néha már úgy érzem csak a virtuális világ létezik. A gyerekek szeretnek élő random meséket hallgatni és ők maguk is szeretnek fantasztikus történeteket kitalálni.

A MeseTeák segítségével a gyerekekkel megszerettethetjük játékosan a teát és már gyermekkorban beépül a tudatukba gyógyító ereje, anélkül, hogy betegséghez kötődne. A Mesekártyák segítségével pedig könnyen repül majd a betegségben töltött idő vagy a vidámsággal teli szabadidő.

A MeseTeák összefoglaló elnevezése  A TIZENKÉT VITÉZ és AZ ÉLET VIZE

24 tea 24  szimbóluma ITT TALÁLHATÓ

PÁLYÁZÓ KOROSZTÁLYA: óvodás és kisiskolás, akik még nem feledték a mesék világát

RAJZOK: a meseszimbólum illusztrációja töltse ki a lapot!

PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSI HATÁRIDEJE: 2019. március 10. és november 11. volt

PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSE: info@teaharmonia.hu

FIGYELEM!: a felnőttek segítségét csak annyiban kértem, hogy a gyerekeknek olvassák fel, mi a szimbólum, pl. Tündérország, de ne befolyásolják abban, hogy hogyan értelmezik.

KÖSZÖNETKÉPP: azok a gyerekek, akiknek rajza a mesekártyára fog kerülni, megkapják a TIZENKÉT VITÉZ meseteát (12 féle tea egy tasakban) és a 13 lapból álló mesekártyákat.

PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: TEAharmónia Természetgyógyászat és TEAbolt – Luczai Gabriella természetgyógyász, fitoterapeuta

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT: 06/70/333-7567