Amikor a szlogenünket kiválasztottuk, nem is gondoltunk arra, hogy varázslatot teszünk.

A hozzánk érkező az ablakunkon ezt olvashatja:

„És láss csodát, a dolgok nem hétköznapiak, hanem rendkívüliek…”

Szinte minden nap be tudnék számolni csodálatos dolgokról, melyek ebben a kis üzletben valósággá válnak. Az emberek nem is tudják hova érkeznek, mikor belépnek. A velünk töltött idő megváltoztatja hétköznapjaikat, más szemmel néznek önmagukra, mosolyogva távoznak. Van, aki ezért az élményért egy ölelést is kér, van aki elnézést, mert sírva fakad. Ezért a visszaigazolásért érdemes továbbmenni az utunkon.

A HelloTEA workshopra egy újabb csoda érkezett. Már a nevében is sugallja a csodát: CSODINA, egyébként Csontos Edina.

A LÉLEKKUNYHÓ bloggere jelentkezett a Mindenszentek napjára meghirdetett workshopra. Szokatlan az időpont, ő mégis úgy érezte, el kell jönnie. Hogy miért? Mindjárt elmesélem, de előtte róla, ki is ő valójában.

Edina élete nem hétköznapi. Hat gyermeke van és férjével Attilával úgy döntöttek, hogy egy gyönyörű helyen a Börzsönyben, elvonultan élnek, de nem az emberektől, hanem a világ zajától. Igaz nem egyszerű hozzájuk eljutni, távol vannak a civilizációtól, ennek ellenére nagyon sokan keresik őket és programjaikat. Attila izzasztókunyhós szertartása rendkívüli élmény, ezt magam is tapasztaltam; Edina női hétvégéin is sokan megfordulnak és az év fénypontja az általuk életre keltett ÖRÖMÜNNEP NEM FESZTIVÁL augusztusban rengeteg különleges programmal.

Örömünnep nem fesztivál

A hat gyermek és egy férj mellett Edinának arra is van ideje, hogy könyveket írjon. Eddig három könyve jelent meg magángondozásban. Az első a PÁRKAPCSOLATI SZAKÁCSKÖNYV, a második a férjével közösen megírt SORSFONAT és a harmadik, a legfrissebb, a most megjelent két kötetes TUDATOSSÁG.ANYU (a könyvről itt mesél, hallgassátok szeretettel).

Tudatosság.anyu

Ezen a különleges napon, amikor egyébként senkinek eszébe nem jutna workshopot meghirdetni, eljött LÉLEKKUNYHÓ, mert úgy érezte itt az ideje, hogy egy kicsit közelebb kerüljön a teákhoz. Attila, a párja tőlem rendeli a teáit és olykor bosszankodva, olykor csodálattal irigykedve nézni, hogy a párja teázással töltött ideje szent és sérthetetlen. Olyankor nem lehet hozzászólni, nem lehet kérni tőle semmit, az a pár perc az ő ideje és milyen igaza van. Mivel ő nem teás, talán egy gyümölcsteára benevez, egyébként nem szokott teázni. De az a nyugalom, az az én idő, amivel a férje issza a teát… mit tud Attila, amit ő nem? Mit mesélnek Attilának a teák, amit neki nem mondanak el?

Halottak napjára öt gyerekkel hazajött Miskolcra, itt élt ifjú lányként, egyetemista éveivel került el innen. Látta az eseményt és arra gondolt, itt az alkalom, eljön, hogy megismerkedjen a teákkal, megtudja titkukat, hátha megtalálja a saját teáját, amivel úgy tud majd leülni, mint Attila.

A Skorpió teája

Nem volt egyszerű öt gyerek felügyeletét megoldani, de sikerült. Megérkezett. Bevezettem őt a teák varázslatos világába, meséltem neki a MeseTeákról, mely útravaló az élethez; meséltem az AsztroTeáról, az egészségmegőrzés elixírjéről. Milyen érdekes, hogy a következő előadásom e témában a Titkok feltárása a Skorpióval lesz és Edina pont skorpió, így különösen érdekelte, hogy mit mondok. Élvezettel keverte ki a Skorpió teáját az elhangzottak után.

Az énidő nonplus ultrája, ha egy kád illatos meleg vízben tudunk teázni gyertyafény mellett, ezért kikevertük egy pihentető fürdősót virágszirmokkal.

Fürdősó a non plus ultra – teaharmónia

Eltelt az idő, indul a busz. Edina mosolyog, hálás, megtalálta a teáját, megtudta a titkot. Mielőtt indul még gyorsan dedikálja könyvét.

Különleges nap volt egy különleges emberrel. Köszönöm, hogy eljött!

Teaharmónia Lélekkunyhóval