Léböjt Kúra Túra

Léböjt Kúra Túra 2019-02-14T11:43:22+00:00

LÉBÖJT KÚRA TÁBOR

2019. március 20-24.

EZÚTTAL VALÓBAN ELMEGYÜNK Vizsolyba, ahol együtt indulhatunk a Léböjt Kúra Túrára.

A túra 5 napos, ott alvós és azoknak ajánljuk, akik szeretnék beépíteni a léböjtöt az életükbe, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá és egyedül nem mernek elindulni az úton.

Az öt napra már felkészülten kell érkezni, amihez megadjuk majd az instrukciókat, ettől függetlenül az 1. nap a böjtre készülés napja lesz.

Ezt követően 3 nap léböjt nap. Első próbálkozásra épp elég lesz, hogy a következő alkalommal már otthon bátran tudd vállalni az 5 napot.

Az 5. napon pedig megtanuljuk, hogyan kell visszaállni a szilárd étrendre.

A tábor helyszínéül Magyarország egyetlen Mézmúzeumához tartozó Apiterápiás Központot választottuk (Vizsoly) Mézes Gergő Vendégházában.

GYERE VELÜNK! TARTS VELÜNK!

Várunk szeretettel!

Luczai Gabriella és Dr. Rivasz-Tóth Krisztina

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK (Hosszú, de jó!)

LÉBÖJT KÚRA TÚRA

TARTS VELEM!

Amikor a Hold fogyóban van, ideális pillanat a böjt megkezdésére. Ideje a méregtelenítésnek. A méregtelenítő szervek felfrissítésének! Ahhoz, hogy az év további részében a máj, a tüdő, a vese, a lép megfelelően tudjon méregteleníteni, nem árt gondozásba venni őket.

A böjt ideális lehetőséget nyújt arra, hogy a régi korszakot lezárjuk, annak egészségünket illető tartozásait kiegyenlítsük és új életet kezdjünk.

Ha egy évben kétszer (a két szélsőség utáni időszakot követően) beiktatjuk a léböjtöt, akkor betegségeket előzhetünk meg, aktiváljuk az immunrendszert, szépül a bőr, szépül a nő (a férfi is ?  ). Lapos lesz a has! ?  Könnyebbnek érezzük magunkat, pozitív gondolatok jutnak eszünkbe a Világ Szép észleléséről.

Egy egészséges embernek 5-7 nap elegendő. Ezalatt az idő alatt a sejtek a rejtett tartalékokból táplálkoznak, miközben előkerülnek a rég nem használt dolgok és selejtezni fog. Ami kell azt felhasználja, ami nem az kuka. A kötőszöveti nagy raktár tele van fel nem használt, illetve használhatatlan cuccokkal. Már bemenni sem lehet, blokkolva van. Ha nem sok használhatót talál, a hasznavehetetlenek kimobilizálódnak.

A túra nem azt jelenti, hogy elmegyünk túrázni, hanem az út az az 5 nap, amíg böjtölünk.

Pontos információt itt olvashattok arról, hogy MIRŐL LESZ SZÓ ÉS MENNYIÉRT?

Mit kapsz a túrától? – MOTIVÁCIÓ

Legközelebbi léböjt kúra túra időpontok:

Receptúra: 2019. március 14. csütörtök 17:00

Helyszín: TEAharmónia Természetgyógyászat Tiszaújváros

Léböjt Kúra beiktatása: 2019. március 21 – április 5. (a Hold fogyóban)

VELED TARTOK

FITOTERÁPIA

GYÓGYNÖVÉNYEK

APITERÁPIA

AROMATERÁPIA

HKO

AKUPRESSZÚRA

FÜLGYERTYA

MOXA KEZELÉS

TEASZAKÉRTELEM

TEÁK

GYÓGYTEÁK

KÁVÉK

WORKSHOPOK

ELŐADÁSOK

WORKSHOPOK

TÁBOROK