Jelenleg 50 koronavírussal fertőzött betegről beszélnek Magyarországon. „Békeidőben” akkor beszélünk influenza járványról, ha a fertőzöttek száma eléri a 15 ezret hetente. Komolyan kell vennünk a koronavírust, ha 50 főnél ilyen óvintézkedéseket kell tennünk, hogy a további megbetegedéseket minimálisra csökkentsük. Pedig minden influenzás megbetegedésnél ugyanilyen elővigyázatossággal kellene lennünk, nem csak a koronavírusnál, de már olyan mindennaposnak vesszük az influenzát, mint az egészséget, amivel nem törődünk.

Mióta én élek soha nagyobb igény nem volt a saját egészség megőrzésére, mint most.

Az ember a mai rohanó világban a természet egészségét, illetve saját egészségét természetesnek veszi (vette) oly módon, hogy azért semmit nem kell megtenni, mert egyszerűen csak van, létezik. Majd ha baj van, akkor teszek róla, hogy meggyógyuljak, mondta.

Nagyon kevés figyelmet fordítunk az egészségünk megtartása érdekében, sokkal inkább menekülünk a betegségek elől, mint most is. Pánikszerűen igyekszünk mindent megtenni, hogy korona ne kerüljön a fejünkre.

Ha úgy élnénk a mindennapjainkat, hogy ismerjük a testünk természetes működését, a természet működését, akkor nem esnénk ennyire pánikba.

Minden rosszban van valami jó is. A Föld egy kicsit fellélegzik, túl sok volt neki, amit műveltünk vele. Légi közlekedések tucatjai szünetelnek, nem szennyeznek, olajár hiába csökken, az autókat kerékpárra váltja az ember. Az ember kényszerpihenőre van rendelve, nem dolgozhat úgy, ahogy eddig tette. Böjtölünk. Ha önként nem tetted, tedd kényszerből.

Mire tanít minket a koronavírus elleni félelmünk?
Némi nehézséggel szembesülünk a koronavírus kapcsán, mert nincs rá ellenanyag. Ahogy sosincs, ha egy új influenzavírus jelenik meg és nem találkoztunk még vele. Tehát nem tudjuk megúszni, nem tudjuk megoldani, hogy mások tegyenek arról, hogy mi meggyógyuljunk, nincs vakcina, természetes úton kell megoldanunk a védekezést. Nekünk kell tenni, az egyénnek arról, hogy ne kapja el, mert mindenki csak magára számíthat. Nincs pirula, nincs szuri, önmagadban kell bízni. Bízni kell a tested immunrendszerében, amire eddig vagy figyeltél és könnyebb dolgod lesz, vagy elhanyagoltad és akkor nehezebb a helyzeted, de nem reménytelen.

Megtanulunk hinni a természetes gyógymódokban,

Megtanulunk bízni testünk természetes megoldásaiban,

Megtanuljuk, óvni saját testünk egészségét,

Megtanuljuk, bizony kell néha a testi méregtelenítés,

Megtanuljuk, óvni földünk testét, levegőjét.

Óvintézkedés teával, íme egy ötlet:)

bodzavirág, hársfavirág 1:1 arányú keverékét öntsd fel 100 fokra felforrt vízzel, hagyd ázni 10 percig, szűrd le bögrébe, bújj az ágyba vele, idd meg és pihenj