Betegség ideje alatt a szervezet oxigénhiányos. Betegséget a szervezet oxigénhiánya okozhat.

A karantén, a ne menj sehova, a maradj otthon mozgalom korlátot jelent a szervezet megfelelő oxigénnel való ellátásában. Figyelj oda! Légy óvatos, de légy észnél, amikor szót fogadsz! Neked kell gondoskodnod arról, hogy a tested oxigénellátottsága elegendő legyen, és az immunrendszered megvédjen Téged!

Oxigén nélkül nincs élet! Az 5 legfontosabb életfeltételek (hőmérséklet, napfény, oxigén, táplálék, víz) egyike! Annyira fontos, hogy a tüdő a nap 24 órájában folyamatosan hozzásegít a levegővétel által és egy percre sem áll meg egészséges esetben.

A szervezetünknek oxigénre van szüksége, hogy a sejtek elegendő mennyiségű energiát tudjanak előállítani. Oxigén nélkül a sejtek erőművei nem tudnak energiát előállítani. Az égéshez elengedhetetlen az oxigén. Ha nincs oxigén, nincs energia, a szervek csökkentett üzemmódra váltanak, az immunrendszer hatékonysága romlik. Minden betegségünk az energia pangásából, elakadásából, hiányából vagy annak túláradásából fakad.

Energia szükséges
– az anyagcsere folyamatokhoz,
– a test elöregedésének késleltetéséhez
– a test egészséges állapotának fenntartásához
– a tüdő kapacitásának maximális kihasználásához
– a szív működéséhez, a szívpumpa funkcióhoz
– a májnak; a máj rengeteg energiát használ el az anyagcsere folyamatainak ellátásához, a vér megtisztításához
– ….

Az energiának Oxigénre van szüksége
– a szövetek megfelelő vérellátásához
– alvás közbeni legteljesebb légzéshez
– a diabétesz elkerülésének egyik lehetséges megoldáshoz
– az agy megfelelő működéséhez
– a rák elkerülésére (a rákos szövet oxigénhiányos)
– a szívizomsejtek optimális működéséhez
– szívinfarktus elkerüléséhez (szívinfarktusnál a szív oxigénellátása megszűnik)
– az agysejteknek, mert oxigén nélkül pár percen belül elhalnak
– sebgyógyuláshoz
– a női és férfi meddőség elkerüléséhez, a sárgatest megfelelő működéséhez
– hogy ne legyenek erekciós problémák és fájdalmas menstruációk
– az egészséges bőr állapotához
– az immunrendszer működéséhez
– ….

Ha nem gondoskodsz megfelelő mennyiségű oxigén beviteléről, akkor az immunrendszeredtől ne várj csodát!

Körülményeidtől függően megteheted, hogy
– időnként kinézel a nyitott ablakon
– kiállsz az erkélyre, napoztatod magad és veszel friss levegőt ingyen
– sétálsz egyet a környékeden, néha foghatod sietősebbre
– kimész a természetbe, az erdőbe és a fák által megtisztított levegőből szippantasz mélyeket
– mozogsz előzőleg átszellőztetett szobában,
– este átszellőzteted a hálószobád, hogy éjjel elegendő mennyiségű oxigén álljon rendelkezésedre, mert a légzés ilyenkor a legteljesebb
igyál vizet!

A csapvíz tökéletes! Ha nyugodtan akarsz aludni és nincs tisztítóberendezésed, akkor forrald fel, a klór el fog párologni. Hűtsd le és hagyd leülepedni! Ne kavard fel, öntsd le a leülepedett mészről a vizet és ezt fogyaszd. Ha megteheted igyál szűrt vizet, forrásvizet. Ásványviz nagy mennyiségben megterheli a vesét. Kiegészítő megoldás legyen a napi vízfogyasztásban. Ha ennél többet szeretnél megtenni, olyan vizet igyál, mely oldott oxigénben gazdag forrásvíz.

Erre a célra én a Kaqun vizet tartom a boltban. Azokra az esetekre ajánlom a pácienseimnek, amikor a terápiák alkalmával nyilvánvaló, hogy plusz oxigénre van szüksége a szervezetnek.

A víz nemcsak kóros állapotok javítására alkalmazható, hanem minden olyan esetben, amikor a szervezet oxigénmennyiségét pótolni szeretnénk. Mert mondjuk stresszelünk, félünk, vagy tudjuk, hogy keveset voltunk a szabad levegőn, nem tudunk eleget mozogni, vagy azt érezzük, hogy indokolatlanul álmosabbak vagyunk, vagy az életmódunk olyan, hogy a szervezetnek nagy valószínűséggel nincs elegendő oxigénfelvétele.

Egészségmegőrzés céljából is tökéletes alternatíva használata, de nem helyettesíti a rendes vizet. Ajánlott mennyisége 0,2 – 2 liter/nap életkortól és egészségi állapottól függően.

A KAQUN ivóvíz magas oxigéntartalma a KAQUN eljrásásal kezelt vízből ered, nem külső forrásból bevitt oxigénből. Nem tartalmaz vegyszereket és mesterséges anyagokat. Szénsavmentes, kitűnő minőségű alacsony ásványianyag tartalmú ásványvíz. Enyhén alkalikus Ph értéke: 7.1 – 7.5