Miért fontos az egészséget megőrizni és nem a betegséget kezelni? Ma még azt gondolják sokan, hogy egészségesnek lenni természetes, majd ha betegek lesznek foglalkoznak vele. De vajon jó-e akkor kutat fúrni, amikor már szomjas vagy?

A mindennapi életet nagyon sok külső hatás éri, terhelődik a szervezet. A stressz ma elkerülhetetlen. Érdemes az immunrendszerünket toppon tartani, felkészíteni a kívülről minket érő kórokok kivédésére. Minden betegségnek lehet érzelmi oka is és étrenddel, fáradtsággal kapcsolatos független oka, amiket a szervezet egy darabig tolerál, de már jelez, hogy nem jó úton jársz.

A FITOTERÁPIA a gyógynövényeket használja a felborult egyensúly helyreállítására (teák, pakolások, borogatások, krémek…) A gyógynövények mellett idetartozik az apiterápia, ami a mézeket, méhészeti termékeket jelenti, az aromaterápia, ami az illóolajokat hívja segítségül. Olyan anyagokat juttatunk be a szervezetbe, melyek egyébként is ott vannak, csak vagy megfogyatkoztak, vagy legyengültek, vagy eltűntek. Finom ösztönzést kap a szervezet, hogy többet termeljenek az éppen szükséges hormonokból, enzimekből, testépítőkből.

Gyógynövények Erdélyben

A fitoterápia semmilyen orvosi terápiát nem helyettesít. Kiegészíti!

Málnavirág

A fitoterápiában használt legtöbb növény veszélytelen, nem mérgező. Hiba lenne azonban csak azért, mert természetes anyagok, ártalmatlannak tekintetnünk.

Orbáncfű

A gyógynövények nagy mennyiségű olyan természetes anyagot tartalmaznak, amely megváltoztatja a test kémiai összetételét, s ezáltal hozzájárul a természetes egészségi állapot helyreállításához. A gyógynövények olyan kombinációban tartalmazzák a természetes hatóanyagokat, amely a leghatékonyabban, s egyszersmind a lehető legkevesebb mellékhatással képes helyreállítani a test megbomlott egyensúlyát.

Kisvirágú füzike

Az egészségtudatossághoz hozzátartozik, hogy ismered önmagad. Lásd, hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy és semmi rossz nincs benned. Mindannyiunknak vannak erősségei és gyengeségei. Ez tesz minket egyedülivé. Ezzel áll össze az egyensúly, ez a boldogságod kulcsa. Nem vagyunk egyformák és nem mindenkinek ugyanaz jelenti az egészséget. Az egészség más gyerekeknél, más fiataloknál, más áldottkorban, felnőttkorban és más mikor már öregek vagyunk. Mindenkinek más a rá jellemző út, amin mennie kell. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és életedet ennek megfelelően igazítsd.

IDŐPONT EGYEZTETÉS: 06/70/333-7567